in

Bekijk nieuwe beelden van aankomende PS5-game Deathloop


Het spel verschijnt op 21 mei op PlayStation 5 en pc. De game is een jaar lang exclusief op PlayStation 5 verkrijgbaar qua consoles, voordat het op andere spelcomputers kan verschijnen.

In de korte nieuwe trailer die via het PlayStation Twitter-account werd gedeeld, is kort wat gameplay te zien, waaronder verschillende moves en wapens.

In Deathloop arriveren spelers op een wetteloos eiland genaamd Blackreef. Spelers kunnen in Deathloop het eiland verkennen dat gevuld is met indrukwekkende omgevingen op de manier die zij wensen. Men krijgt de taak om doelwitten over het hele eiland uit te schakelen om uiteindelijk de cyclus, de Deathloop, te beëindigen. 

Deathloop wordt ontwikkeld door Arkane Studios, de ontwikkelaar van games als Dishonored en Prey. De studio is onderdeel van Bethesda en dus ZeniMax, dat binnenkort overgenomen wordt door Microsoft. De deal om de game tijdelijk exclusief op PlayStation 5 uit te laten komen is echter al voor de onderhandelingen tussen ZeniMax en Microsoft gemaakt.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Haal alleen vandaag nog een rode panda-pakje in Fall Guys

Er komt een nieuwe multiplayermap naar Halo 3