in

Korte verhalen Destiny 2 hinten naar duister Destiny 3


Zo wordt in The Murder of Cayde-6 duidelijk dat de Ghost van Cayde-6 dood is gegaan aan een Thorn-kogel. Nu blijkt het dat The Drifter niet geheel onbekend is met deze kogel. De verhalen zetten een bepaald thema voort wat we wellicht terug gaan zien in Destiny 3. Waar je in het begin als held wordt gezien, begeef je je steeds meer naar de donkere kant. Dit begon al bij Destiny 2: Forsaken en zien we dus ook terug in Season of The Drifter.

Vorig jaar verscheen een eerste lek over Destiny 3. De game zou zich afspelen in Europa en op Jupiter. Een eerste versie zou zelfs al gespeeld worden binnen Bungie. In hoeverre de plannen zijn gewijzigd na de breuk met Activision is onduidelijk.

Destiny

Season of The Drifter brengt ook een aantal nieuwe dingen met zich mee, waaronder een nieuwe modus. De nieuwe modus heet Gambit Prime. Het is een vervolg op de modus Gambit, die in de Forsaken-uitbreiding werd uitgebracht. In deze uitbreiding is het voor spelers mogelijk om zich te specialiseren in een bepaalde rol.

Zo kan je ervoor kiezen om de verzamelaar van de groep te zijn, maar ook de jager. De nieuwe rollen maken samenwerking volgens Bungie erg belangrijk. Het hebben van een bepaalde rol maakt het gelukkig ook niet onmogelijk om toch taken van bijvoorbeeld een ‘invader’ uit te voeren.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De 10 beste Nintendo Switch games van jaar 2!

De voor-en nadelen van een diskloze console – Klaar voor het digitale tijdperk?