in

Lanceertrailer Hitman 3 onthult meer locaties


De trailer onthult onder andere meer locaties. Zo zijn een bosrijk gebied, een Chinese steeg en een club te zien, alsmede de eerder onthulde levels in Dubai en Engeland.

Hitman 3 is het laatste deel in de trilogie van ontwikkelaar IO Interactive en moet ‘het meest persoonlijke avontuur’ van protagonist Agent 47 worden. De game voegt onder andere permantente shortcuts toe, die nieuwe paden openen wanneer spelers de game opnieuw spelen.

Ook is de game volledig speelbaar in virtual reality en kunnen bezitters van Hitman en Hitman 2 locaties uit die games importeren naar het derde deel.

Redacteur Lars Cornelis speelde de game eerder deze maand voor Gamer.nl en concludeerde:

Het lijkt er dus vooral op dat Hitman 3 een goede afsluiter van de trilogie wordt. De vernieuwingen zijn geen gamechangers, maar vooral het resultaat van dat IO Interactive in feite al vijf jaar lang dezelfde formule ondersteunt, bijschaaft en verbetert. Het is zelfs mogelijk om de missie uit de eerste twee delen in dit deel te importeren en met alle verbeteringen te spelen, waaronder de nieuwe vr-modus op de PlayStation 4. Met zoveel content ligt er straks een wereld van sluipmoorden aan onze voeten, allemaal netjes verpakt in één game.

Hitman 3 verschijnt op 20 januari voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Switch en pc.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Everspace 2 is vanaf vandaag beschikbaar in early access

Sony San Diego ‘breidt bestaande franchise uit’