in

League of Legends-serie Arcane krijgt een tweede seizoen

Arcane, de animatieserie gebaseerd op League of Legends, krijgt een tweede seizoen. De productie daarvan is begonnen, zo laat Netflix weten op Twitter.

Dat een tweede seizoen erin zat was al een tijdje duidelijk. Arcane prijkt al tijden bij de top van meest bekeken Netflix-content. Het is een spin-off van het nog steeds populaire League of Legends. Maar ook voor mensen die de game niet kennen, schijnt de serie best te pruimen te zijn. 

“Maak jezelf klaar, vrienden. Seizoen 2 van Arcane is nu in de maak. Waar is een Hexgate als je er eentje nodig hebt?”, zo luidt de tweet die het tweede seizoen bevestigt.

Er is nog geen releasedatum bekendgemaakt. Er zijn ook nog geen bewegende beelden van het tweede seizoen, dus de kans is groot dat we nog even geduld moeten hebben. 

Heb jij het eerste seizoen al gecheckt? En wat vond je ervan? Laat het weten in de comments!

 

 

 

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 2 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rainking
2 jaren geleden

Ik ben bijna klaar met het eerste seizoen. Ik heb het spel nog nooit gespeeld, maar ik herken wel de karakters Vi en natuurlijk Jinx. Voorlopig vind ik het wel lekker wegkijken, al weet ik natuurlijk niet in hoeverre het de game eer aan doet. Het enige is dat de muziek af en toe niet bepaald mijn smaak is, maar dat is nog best te overleven. Nog even de laatste twee afleveringen kijken en dan maar wachten op seizoen twee.

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Rainking
RuanMoleman
2 jaren geleden
Antwoord aan  Rainking

Het doet relatief weinig “eer” aan de game. Of nouja… Het gaat helemaal niet over de game. Je moet het zo zien: League is wat dat betreft een arena waarin deze personages besluiten te knokken met elkaar. Ze hebben allen wel hun eigen achtergrondverhaal maar het heeft 0 impact op de game, hooguit een quote als twee personages die elkaar kennen tegenover elkaar staan in de game.

Ik heb het samen met mijn vriendin gekeken, die helemaal niks met League heeft of er überhaupt iets van kent. We hebben beide evenveel geleerd tijdens de show. Het enige voordeel wat je echt hebt is dat je zo’n Leonardo-momentje hebt als je een Champion ziet in de show. (zie foto). Maar daar houdt het ook wel op. Er is ontzettend veel lore rondom League-personages, maar ik durf te zeggen dat 90% van de spelers (waaronder ik) daar altijd vrij weinig mee deed. Dus alleen de “lore nerds” zullen misschien meer weten tijdens het kijken van de show.

Ik begon deze comment met dat het weinig eer aan doet aan de game, maar zoals je misschien merk proberen ze dat ook niet te doen. Ze proberen eerder eer aan de lore te doen, die verder uit te breiden of uit te lichten. Het is behoorlijk standalone wat dat betreft! Dat maakt het ook meteen zo kijkbaar voor iedereen.

rick.jpg
Rainking
2 jaren geleden
Antwoord aan  RuanMoleman

“Ze proberen eerder eer aan de lore te doen, die verder uit te breiden of uit te lichten. Het is behoorlijk standalone wat dat betreft! Dat maakt het ook meteen zo kijkbaar voor iedereen.”

Dat is wel slim eigenlijk. Op die manier heb je niet zoals bij andere game verfilmingen (of in dit geval serie) dat het niet op het spel lijkt. Bij mij bleef dat Leonardo momentje beperkt tot Jinx en Vi. Toen ik later de roster wat beter bekeek, bleken Ekko, Caitlyn en Heimdinger er ook tussen te staan.

Qua timing doen ze dat ook niet slecht, want deze week kwam ik erachter dat ze met een League Of Legends fighting game bezig zijn en door Arcane heb ik daar toch interesse in gekregen, waar ik dat normaal gesproken misschien niet zou hebben.

Kaskarion
2 jaren geleden

Heb jaren geleden LoL gespeeld. Vond de wereld en personages altijd interessant en ben blij dat ze het zo goed hebben weten on te zetten naar een serie. Ondanks dat de game me zelf weinig meer interesseert heb ik met heel veel plezier naar Arcane gekeken. Heel tof om te zien hoe de personages langzaam maar zeker veranderen in de champions zoals we ze uit de game kennen. Ik ben ook heel hyped voor het tweede seizoen, hoop dat we meer van Demacia / Noxus gaan zien!

Rainking
2 jaren geleden

Vanavond de laatste twee afleveringen gekeken. Echt zin in meer. De animatie en de stijl vind ik echt heel erg goed. Die artistieke stukjes komen ook goed tot hun recht. Ik ben blij dat ik dit een kans heb gegeven, al wist de trailer toch al wel meteen te boeien.

Rainking
2 jaren geleden

Ik vind deze commercial trouwens altijd wel erg grappig. Als die voorbij komt op YouTube, dan kijk ik ‘m ook helemaal af. “It’s amaaaaaazing.”

https://www.youtube.com/watch?v=brNGDA5R048

Screenshot Sunday #34

Wat is Deathloop nou precies?