in

Leidinggevenden CD Projekt Red ontvangen forse bonussen


Volgens een reportage van Jason Schreier op Bloomberg ontvangen CEO’s Marcin Iwinski en Adam Kicinski ieder ongeveer 6,3 miljoen dollar als een bonus. Cyberpunk 2077-regisseur Adam Badowski zou 4,2 miljoen dollar ontvangen. 

De cijfers zouden zijn gebaseerd op de netto verdiensten van het bedrijf in 2020, die volgens schatting rond de 562 miljoen dollar liggen. Een groot gedeelte van dat bedrag komt van de verkoop van Cyberpunk 2077, al helpt de verkoop van andere games van het bedrijf, zoals The Witcher 3: Wild Hunt, ook mee.

Er zou volgens een woordvoerder van CD Projekt Red in totaal zo’n 29,8 miljoen dollar aan bonussen worden verdeeld over 865 werknemers, met een gemiddelde van 34.000 dollar per werknemer. Zo’n twintig procent van de jaarlijkse winst zou namelijk voor bonussen gebruikt worden.

Cyberpunk 2077 werd op lancering geplaagd door bugs en glitches. Het spel werd zelfs van de PlayStation Store gehaald. Inmiddels wordt er achter de schermen hard gewerkt aan diverse updates om de game beter te laten draaien – een aantal zijn er al verschenen. 

cyberpunk 2077

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Switch- en Xbox One-versies Fall Guys uitgesteld

Nieuwe Battlefield bevat mogelijk dynamische weersomstandigheden