in

Levolution lijkt een comeback te maken in Battlefield 6


Levolution is de naam voor de techniek in Battlefield 3 en 4 waarbij spelers diverse gebouwen en andere grote objecten in de spelwereld kapot kunnen maken. Dit zorgt er voor dat er verschillende niveaus worden gecreëerd in de spelwereld. Een wolkenkrabber kan bijvoorbeeld vernietigd worden, waardoor er verder kan worden gespeeld in de ruïnes daarvan.

Insider Tom Henderson meldde in een video afgelopen weekend dat dit levolution-systeem terugkeert in de nieuwe Battlefield-game en dat het “levolution, maar op steroïden” is. Elk gebouw zou tot op zekere hoogte vernietigd kunnen worden. Dankzij realistische physics zouden de gebouwen realistisch instorten, afhankelijk van hoewel van de fundering nog overeind staat.

In de rest van de video herhaalt Henderson details over de game die hij vorige maand al lekte. Zo krijgt de game volgens hem een multiplayermodus voor 128 spelers op pc en komen er zogenaamde pelotons – vergelijkbaar met squads, maar op grotere schaal. Hieronder is de video te bekijken.

EA heeft alleen aangekondigd dat de nog naamloze, nieuwe Battlefield-game ergens eind dit jaar moet verschijnen en deze lente wordt onthuld.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bekijk donderdag de Epic Games Store Spring Showcase

Cyberpunk 2077-ontwikkelaar CD Projekt Red gehackt