in , ,

Lifehack modem

Na 60 uur heb ik eindelijk weer internet. Eindelijk kan ik weer aan de sociale media en de vele crap ontvangen. Dat was het enige voordeel je hield je niet bezig met wat er op sociale media gebeurde.

Het modem is vervelend dat je het 2 uur moet uitlaten van de stroom,. telefoon lijn eruit en dan wil het modem het voor grote gratie 10 minuten internet geven voordat de lampjes van groen of blauw naar uit gaan. en knipperen. Volgens mijn vader was ik de boosdoener want mijn computer trok volgens hem te veel verkeer. Maar na dagen aan uit was er geen oplossing, dus de helpdesk gebeld wel zeker een paar keer van het kastje naar de muur gestuurd maar geen nieuw modem. Nee dan moet eerst de monteur komen want die gaat vast stellen of het jouw fout is of dat echt iets is. Het schijnt een verdien model te zijn als je schuldig wordt bevonden je een hoge rekening krijgt van de internet provider. Je betaald al veel per maand en dan proberen ze nog uit te knijpen op de service !! Maar ja kort gezegd dat hielp dus niet , dus toen viel er uit mijn kastje na een 2 dagen een pc koelertje of fan ., Toen hebben de fan op een 5 volt stroomadapter aangesloten met een zelf gemaakte verbinding. En zie nu , het fannetje blaast hard en koelt  het modem genoeg af zodat we kunnen genieten van snel internet . We vermoeden ook dat modem te heet wordt door snelheids- verhoging en dat het eigenlijk de warmte niet kwijt kan. Dus maar hopen dat de zomer niet te heet wordt !!! Of een nieuw modem zal ook wel fijn zijn die de snelheid wel aankan en fannetje in zich heeft !!

 

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Gaaiz
2 jaren geleden

“Nee dan moet eerst de monteur komen want die gaat vast stellen of het jouw fout is of dat echt iets is. Het schijnt een verdien model te zijn als je schuldig wordt bevonden je een hoge rekening krijgt van de internet provider.”

Naar mijn ervaring is dit juist om te zorgen dat mensen eerst even zelf kijken naar hun aansluiting, voordat er zomaar monteurs worden gestuurd. De eventuele voorrijkosten (als je het zelf écht bont hebt gemaakt) van een paar tientjes zullen echt niet de kosten van een monteur dekken.
Als een modem te heet wordt en/of crasht bij veel downloaden lijkt mij dit echt een harwarematig defect, waar het modem gewoon vervangen moet worden. Voorals als je aan geeft dat na een paar minuten alle lampjes uitvallen lijkt me dit een defect. En al helemaal als er een stuk hardware als een fan uit valt (hoe eigenlijk?). “Knutselen” met fans zou nooit nodig moeten zijn, of je moet ‘m boven je oven gehangen hebben.. Het maakt overigens ook geen verschil of je een modem een minuut of twee uur van het stroom haalt.

Dus ik zou toch nog even de klantenservice bellen met het verzoek tot een nieuw modem. Als ze deze niet opsturen en een monteur aansturen zou je verhaal meer dan duidelijk moeten zijn voor de monteur.

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Gaaiz
rpenning
rpenning
2 jaren geleden

Ik ben toevallig een maand geleden overgestapt van provider want de gene waar ik zat was echt drama!!! En ik ben niet bang te zeggen wie xd fuck you KPN. Ik had elke dag 2 uurtjes geen internet meestal nachts maar wij werken hier allemaal in de uitslaap dienst dus we werden er niet goed van. En ik had ook het duurste van het duurste met glasvezel en al, dus ik bespaar nu 30 euro in de maand en heb betere internet dus nouja tog nog een lichtpuntje aan het eind van de tunnel.

MelvinChowder
MelvinChowder
2 jaren geleden

Heb je toevallig zo’n connectbox van Ziggo? 🙂

Erik07
Erik07
2 jaren geleden
Antwoord aan  edwinkox

Een modem reset van 2 uur? Dagenlang? Ik had wel iets eerder de provider gebeld 😛

En hoezo wordt er iemand boos wanneer er een provider wordt genoemd?

PlayStation 5-update voor The Last of Us: Part 2 nu beschikbaar

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes ontvangt teaser