in

Little Nightmares 2 is al meer dan een miljoen keer verkocht


Dat heeft Bandai Namco aangekondigd. De game verscheen op 11 febrauri – het spel heeft dit verkoopcijfer dus in een maand tijd behaald. Dat maakt de game een sneller succes dan het eerste deel, dat meer dan een jaar nodig had om een miljoen keer te verkopen. De twee spellen samen zijn inmiddels meer dan vijf miljoen keer verkocht. 

Bandai Namco geeft aan dat het de franchise succesvol wil blijven houden. Hoewel het niet expliciet gezegd wordt, lijkt een derde deel in de toekomst dan ook onvermijdelijk.

De eerste Little Nightmares draait om het personage Six, dat dient te ontsnappen uit een plek genaamd The Maw. De game werd destijds geprezen op de unieke manier waarop het ‘kinderangsten’ weergeeft. Het vervolg heeft als hoofdpersonage Mono, die een hele set nieuwe vijanden tegenkomen. Het tweetal moet in het vervolg samenwerken om uitdagingen te overkomen.

Little Nightmares 2 is verkrijgbaar voor pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het spel krijgt later dit jaar een gratis update voor PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Little Nightmares 2

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Apex Legends getest en komt Valheim naar Switch? – Bonuslevel #36

Surviving Mars nu gratis verkrijgbaar op Epic Games Store