in

Logo van Lords of the Fallen 2 onthuld


Dat deed het bedrijf – ook bekend van de Sniper Ghost Warrior-reeks – via een post op zijn website. Het logo is onderaan dit nieuwsbericht te zien.

“Lords of the Fallen 2 is ons grootste project binnen CI Games”, aldus CEO Marek Tyminski. “De vorige game was een volledig geprijsde en complete release en het vervolg moet nog grootser worden. Het vervolg plaatst de franchise in het duistere fantasiegenre en moet een aangepast en uitdagend gevechtssysteem bieden.”

Lords of the Fallen is een game in het soulslike genre. Het is CI Games’ doel om het tweede deel “nog populairder te maken in de soulslike communities en daarbuiten”. Ook moet het een langlopende franchise worden voor de uitgever naast Sniper Ghost Warrior.

Het vervolg op de actie-rpg uit 2014 kent een moeizame ontwikkeling. Lords of the Fallen 2 werd in 2015 aangekondigd, maar veranderde datzelfde jaar nog van koers toen producent Tomasz Gop opstapte. Vervolgens kwam de ontwikkeling op een laag pitje te staan, werkte Defiant Studios een korte tijd aan de game, en wordt de ontwikkeling nu gedaan door de nieuwe studio Hexworks. De game moet op een nog onbekend moment uitkomen op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Lords of the Fallen 2

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Sniper Ghost Warrior-reeks is meer dan elf miljoen keer verkocht

Riot Games en Bungie klagen samen cheatmaker aan