in

Loting PlayStation 5 van Coolblue trok bijna 80.000 deelnemers


Het werd deze week duidelijk dat verkooppunten die geen pre-orders hadden aangenomen voor de PlayStation 5, lang niet genoeg consoles zouden hebben om aan de grote vraag te voldoen. Coolblue begon gisteren daarom een actie waarbij klanten digitaal hun schoen konden zetten, om zo kans te maken om de PlayStation 5 te kunnen kopen.

Coolblue meldde daarbij dat er maar 180 exemplaren beschikbaar waren. Gezien de grote hoeveelheid inzendingen, maakten deelnemers dus minder dan een kwart procent kans om uitgekozen te worden. De winnaars zijn voor 15:00 gebeld, anderen kunnen een afwijzingsmail verwachten.

In die mail staat wel dat Sony in de komende weken 200 extra consoles zal leveren. Die worden op dezelfde manier verloot, onder de mensen die hun schoen op dit moment al hebben gezet.

Vandaag gingen ook de exemplaren van BCC over de toonbank. Iets voor 9 uur ‘s ochtends gingen de consoles live, waarbij de site er voor duizenden klanten direct mee ophield. Slechts enkelen is het gelukt om daar een console te bemachtigen. Voor alle winkels geldt dat er niet bekend is wanneer er nieuwe consoles worden geleverd.

In dit artikel houdt zustersite Gamer.nl je op de hoogte van de overgebleven mogelijkheden om een PlayStation 5 te bemachtigen.

PlayStation 5

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 1 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Immortals Fenyx Rising krijgt een uitgebreide seizoenspas

Grote update aangekondigd voor Pokémon Go