in

Luigi’ s wekelijkse topic: #1

Aangezien het moeilijk is om iedere week een leuke stelling te bedenken, heb ik besloten om mijn wekelijkse inbreng iets breder te trekken. Naast stellingen wil ik zo nu en dan ook een dilemma, vraag of iets totaal anders posten, waar me met z’n allen over kunnen discussiëren. 

Vandaag een flauw dilemma:

Of je wordt een week lang vergezeld door een Boo uit de Super Mario games (je weet wel, die ene die je moet aankijken, zodat hij niet dichterbij komt). Als ie wel bij je komt gaat ie je zitten porren. Hij slaapt overigens vijf uurtjes per nacht. 

Of de hond van Duck Hunt komt een maandje bij je logeren en treitert je en lacht je uit bij iedere gelegenheid. 

 

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 3 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
11 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
aRc
28 dagen geleden

Flauw dilemma valt nog wel mee hoor, maar als ik moest kiezen dan de duck hunt hond.

Mijn slaap is mij best wel wat waard en als dat maar 5 uur op een nacht zou zijn hou ik dat zeker geen week vol.

Lavalera
27 dagen geleden

Jeetje eehm een week gepord worden of een maand uitgelachen. Hmmz dan eehm neem ik de hond en laat ik die thuis in bench terwijl ik lekker op kantoor ga werken. Probleem opgelost lijkt me haha 🙂

Lavalera
27 dagen geleden
Antwoord aan  Luigi1985

He dat verrekte 2d ook altijd, het blijft je zelfs in de 3d tijd maar achtervolgen 😉 Denk je een keer slim te zijn mislukt het plan weer. Hmmz dan blijf ik wel bij de hond denk ik. Want net zoals de anderen hier is slaap voor mij toch echt wel belangrijk en ik ben niet zo jong meer dat ik een weekje met weinig slaap nog makkelijk trek dat sloopt me. Dan maar de hond en als ik dan een klant bel die het hoort, dan verzin ik wel iets met een lastig oppasneefje of zo 😉

Dunke
27 dagen geleden

Boo is prima, gezellig chillen. Vijf uurtjes per nacht is een prima hoeveelheid. Ik wil graag een hond, maar niet op deze manier.

CarnifeX
25 dagen geleden

Het spook en dan nergens last van hebben. Ik heb via een liedje van bassie en Adriaan namelijk geleerd dat: spoken bestaan niet

Rainking
25 dagen geleden
Antwoord aan  CarnifeX

Drommels, drommels, drommels!

CarnifeX
25 dagen geleden
Antwoord aan  Rainking

Foutje moet kunnen baas

Rainking
25 dagen geleden
Antwoord aan  CarnifeX

Wasseggie!?

Laatst bewerkt 25 dagen geleden door Rainking
Rainking
25 dagen geleden

Dan gaat ik toch voor de hond van Duck Hunt. Altijd al een hond willen hebben, maar ik heb er geen tijd voor overdag. Dus als hij zichzelf kan uitlaten overdag, dan zou dat mooi wezen. Dat treiteren negeer ik gewoon lekker. Hij doet maar.

Screenshot Sunday #156

Wat spelen we dit weekend? 25 en 26 mei