in , , , , , , ,

Luigi’s wekelijkse topic #2

In de tweede editie van m’n wekelijkse topic heb ik een vraag voor jullie. Eerder deze week werd bekend dat er een prachtige Legoset van de Deku Tree uit Zelda uit zal komen. Van welke game zouden jullie een Legoset willen zien en zouden jullie die dan ook aanschaffen? 

 

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 3 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
18 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
CarnifeX
21 dagen geleden
Antwoord aan  Luigi1985

De nes is heel tof. Qua ruimte neemt hij niet mega veel plek in. Ik zou zeggen een kwart plank van een IKEA Billy

CarnifeX
20 dagen geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Alles staat bij gewoon los in een mooie kast met planken op diverse hoogtes. Een paar keer per jaar stof ik het allemaal af

velocityx
velocityx
21 dagen geleden

Assassins creed, final fantasy, Yakuza (winkelstraat Kamurocho), Schip van Mass Effect, Hades thuisbasis, Persona doolhof, Devil may cry, boot van Spiritfarer dat jezelf de huisjes kan plaatsen.Rechtbank van Ace Attorney. Dave the diver de bar en het bootje. Zo ik kan wel even doorgaan.

CarnifeX
21 dagen geleden
Antwoord aan  velocityx

De Normandy zou idd een hele vette set zijn. Die zou ik gelijk kopen

CarnifeX
21 dagen geleden

Lego is heerlijk en ik heb dan ook behoorlijk wat staan. Van games heb ik de tallneck uit horizon, die droid uit Jedi survivor en de nes met tv.
Vaak vind ik de sets van licenties minder mooi. Die van marvel, Jurassic park Enzo vind ik echt lelijk.

Ik zou denk ik sets van fallout wel kunnen waarderen. Bv een vault of een red rocket gas station. Ben dan ook benieuwd hoe een mini fig in power armor eruit ziet.
Gebouwen van novigrad uit the Witcher 3 lijken mij ook wel vet

Laatst bewerkt 21 dagen geleden door CarnifeX
CarnifeX
20 dagen geleden
Antwoord aan  Luigi1985

De klassieke batmobile heb ik. De batcave vind ik opzich ook wel mooi, maar de rest van de batman serie spreekt mij niet aan in lego

Lavalera
21 dagen geleden

Dit is nou echt een hele leuke vraag. Ik spaar zelf geen Lego, maar mijn betere helft komt uit het land van Lego en veel collegas zijn echte Lego nerds. Dus hoor er zie er altijd genoeg over.

Als ik dan 1 game zou mogen uitkiezen zou ik gaan voor Like a Dragon en net zoals voor de winkelstraat van Kamurucho. Die straat is onlosmakelijk verbonden met de Like a Dragon games en symboliseert voor mij de serie. Vindt het ook altijd leuk als ik mensen fotos zit maken in Kabuchiko, de wijk waar Kamurucho op gebaseerd is. De gelijkenis is echt enorm goed zo en met een Lego set met Lego Kiryu, Ichiban en de rest zal ik best plezier hebben denk ik

Ruaidri1981
Ruaidri1981
21 dagen geleden

Ik had vroeger veel LEGO, moet nog ergens wezen. Ik had de piraten serie bijna compleet. Enige wat echt mist is dat grote schip.70413.

Maar ik vind het gewoon echt duur. Heb te weinig ruimte om het mooi uit te stallen en zal er niet zoals vroeger dagen mee spelen.

Ben ook bang dat de rest niet meer compleet is. Ik heb een fort, een piraten schuilplaats, wat kleine eilandjes, bootjes. Zeker 15 piraten en 10 soldaten.

Als ik ooit met pensioen ga, dan heb je kans dat ik nog wel wat ga bouwen, want ik blijf het leuk vinden om te bouwen.

Mijn zoon heeft de super Mario set en twee uitbreidingen, maar die vindt er helemaal niets aan.

velocityx
velocityx
20 dagen geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Ik heb laatst wat neplego gekocht uit China van de merken Dinggao en Qunlong. Het moet nog aankomen. Ben benieuwd.

CarnifeX
20 dagen geleden
Antwoord aan  Ruaidri1981

Zonde dat hij er niets aan vindt. Anders had papa natuurlijk een goed excuus om mooie sets te kopen en dan “samen” te bouwen 🙂

CarnifeX
20 dagen geleden

N.a.v. deze topic zat ik even te googelen wat er allemaal te krijgen is van LEGO.
Ik kon mij niet bedwingen en heb de Delorean van Back to the future besteld.
Hier alvast mijn bericht over wat ik dit weekend ga doen 🙂

Rainking
16 dagen geleden

Ik vind LEGO over het algemeen wel gaaf, maar ik heb er niet zoveel van. Heeft ook een beetje met ruimtegebrek te maken. De laatste jaren heb ik maar één officiële set gekocht en dat is de Tallneck van Horizon. Die vond ik leuk genoeg om aan te schaffen.

Wel heb ik een paar sets van Mega Bloks, wat praktisch hetzelfde is. Daarvan heb ik onder andere een schip van Assassin’s Creed IV: Black Flag, een battle tank van Halo en een Horde Zeppelin van World Of Warcraft. Ik had de mazzel dat ik die hier in de buurt redelijk goedkoop kon krijgen.

En wat ik zelf graag zou willen zien? Iets van Resident Evil zou wel gaaf zijn. Of van Final Fantasy (VI, VII of IX). Het allerliefste zet ik een superschattige LEGO Wooloo in elkaar.

Dragon_Martin
Dragon_Martin
13 dagen geleden

Beter laat dan nooit, ik ben even niet op de site geweest maar vind het een te leuk thema om niet te antwoorden.

Ik heb thuis een paar sets staan, het is altijd heel leuk maar ook ontzettend duur. Ik heb al vaak over de vraag nagedacht en er zit heel wat potentieel om van games Lego sets te maken. Ik denk dat bijna alle machines uit horizon potentieel hebben om van Lego gemaakt te worden. Ook al de Pokémon, maar die werken spijtig genoeg aan het toch wel inferieure mega blocks.

The Normandy, het busje uit sly, spaceship van ratchet and Clank, de giraf scene uit the last of us, de boot uit zelda phantom hourglass en de trein uit spirit tracks lijken me allemaal ideaal voor lego sets. En zoals ik las in andere comments zo een Yakuza set ook zeker niet slecht zijn. New Serena is echt een iconische bar in de serie. Het is wel slechts één verdieping in een gebouw. Maar in Yakuza 4 heeft Akiyama zijn bedrijf in de verdieping erboven dus doe dat er ook maar meteen bij. Al deze sets met alle bijpassende minifigs natuurlijk!

Screenshot Sunday #157

Allods Online is nog lang niet dood, en ikke ook niet!