in

Maak kennis met het nieuwe community-platform Inside.Gamer.nl!


Het was de laatste tijd een beetje stil InsideGamer.nl, maar daar komt nu verandering in! De site wordt nu getransformeerd tot Inside.Gamer.nl (met dus een extra puntje tussen Inside en Gamer). Deze site is officieel gezien onderdeel van Gamer.nl, maar moet echter ook zeker een eigen leven kunnen leiden. Het is niet voor niks dat de site een aparte vormgeving heeft. De oude site is overigens nu nog te bereiken via de normale URL, maar in de nabije toekomst verwijst dat ook naar Inside.Gamer.nl. Als je behoefte hebt aan de wat klassiekere InsideGamer-ervaring, kan je gewoon terecht op Gamer.nl. Daar vind je ook het laatste nieuws en artikelen van je favoriete redacteuren. 

Het nieuwe Inside.Gamer.nl is een community-platform voor Nederlandstalige gamers; een plek waar het laatste nieuws gedeeld kan worden en waar fans elkaar kunnen vinden en inspireren met datgene wat voor hen op dat moment belangrijk is. Kijk wat er vandaag speelt, maak eigen topics over jouw favoriete games, laat weten wat jij van een game vindt, laat je skills of blunders zien met een video of mik er gewoon een random gifje op als je die met ons en de rest van de wereld wilt delen. De content wordt gerangschikt op basis van populariteit, dus vind je een post tof? Geef het een plusje. Heb je er niks mee? Dan krijgt de post een min. Op deze manier bepalen jullie wat belangrijk, simpelweg tof of gewoon compleet prut is.

Je kan gewoon je huidige InsideGamer.nl-gegevens gebruiken, dus je hoeft geen nieuw account aan te maken.

Als jouw post lekker veel plusjes krijgt, is er een dikke kans dat ‘ie uitgelicht wordt op Gamer.nl én win je daar misschien wel een dikke prijs. Om de lancering van Inside.Gamer.nl te vieren, geven wij namelijk een Nintendo Switch weg! Deze gaat naar de poster die volgens jullie het beste bericht op Inside.Gamer heeft gemaakt in de eerste maand na de lancering. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is veel (goede!) posts maken en veel stemmen op posts die je leuk vindt (en je vrienden laten stemmen op jouw post). 

Waar wacht je nog op? Neem snel een kijkje op Inside.Gamer.nl!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

DidYouKnowGaming? – feitjes over GameCube games!

Monster Hunter World filmpie