in

Mafia Trilogy officieel onthuld


De Mafia Trilogy is een collectie die bestaat uit de remake van de eerste Mafia-game en de remasters van Mafia 2 en Mafia 3. Het is ook mogelijk om alle Defenitive Editions los aan te schaffen. Mafia 2 en 3: Definitive Edition zijn vanaf vandaag beschikbaar. De remake van de eerste Mafia-game komt op 28 augustus uit. Mensen met de originele versie van Mafia 2 op Steam krijgen een gratis update naar Definitive Edition. Voor Mafia 3 is de upgrade mogelijk voor de PlayStation 4, Xbox One en Steam. Spelers met meerdere installaties krijgen een korting aangeboden voor de Mafia Trilogy.

Mafia 2: Definitive Edition en Mafia 3: Definitive Edition zijn remasters met verbeterde graphics en zijn vanaf vandaag aan te schaffen. De remake van de eerste Mafia-game is compleet opnieuw ontwikkeld met verbeterde graphics, een nieuwe game-engine, een bijgewerkt script, nieuwe tussenfilmpjes, extra gameplay-sequenties en meer.

Mafia: Definitive Edition komt op een later moment uit dan diens opvolgers, namelijk op 28 augustus. De trailers van Mafia: Definitve Edition, Mafia 2: Definitive Edition en Mafia 3: Definitive Edition zijn hieronder te bekijken.

De Mafia Trilogy is beschikbaar op de PlayStation 4, Xbox One en pc. De collectie moet op een later tijdstip in de Epic Games Store en op Google Stadia uitkomen. Spelers die Mafia: Definitive Editionvóór 28 augustus 2020 pre-orderen (evenals spelers die de digitale versie kopen of de fysieke versie van Mafia: Trilogy reserveren), ontvangen ook de bonusuitbreiding ‘The Chicago Outfit’-inhoud voor Mafia: Definitive Edition. Dit inhoudspakket bevat een exclusief personage en items: De Don, een Smith V12 Limousine en een wapen skin van een Gold Semi-Automatic.

Mafia

Mafia

Mafia

Mafia

Mafia

Mafia

Mafia

Mafia

Mafia 2

Mafia 2

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Geef een reactie

Releasedatum Mafia 3: Definitive Edition gelekt

Phantasy Star Online 2 verschijnt op 27 mei voor pc in de VS