in

Dishonored- en Prey-maker komt met een nieuwe game


Dat laat hij weten in een interview met de Spaanse website Vandal. Smith heeft zo’n vier jaar bij de Lyon-studio van Arkane gewerkt aan Dishonored 2, en is inmiddels weer terug bij Arkane Austin voor een nieuwe game.

Wat de nieuwe game precies inhoudt is niet bekend. Het enige dat Smith aangeeft, is dat het “iets anders is, dat ik samen met de mannen achter Dishonored en Prey maak”. Of het om een nieuwe IP of een vervolg op een van die games gaat is niet bekend. Wel werd er vorig jaar via een vacature gezocht naar mensen die konden werken aan een “immersieve sim”.

De Lyon-studio van Arkane werkt zoals bekend aan Deathloop. De game had eigenlijk op de lancering van de PlayStation 5 uit moeten komen, maar verschijnt nu op 21 mei op PS5 en pc.

In hetzelfde interview gaf Smith ook aan dat moederbedrijf Bethesda en Microsoft prima bij elkaar passen en dat sinds het nieuws naar buiten is gekomen dat Microsoft de uitgever overneemt, er niets is veranderd binnen Arkane. “Het zou heel moeilijk zijn om een betere partner voor Bethesda te vinden dan Microsoft. Ze passen perfect bij elkaar.”

Dishonored

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hyrule Warriors: Age of Calamity-spirits komen naar Smash Bros. Ultimate

Outriders uitgesteld naar 1 april