in

Makers PS5-horrorgame Abandoned brengen speciale trailerapp uit


Dat heeft de Nederlandse ontwikkelaar Blue Box Game Studios aangekondigd. Normaliter worden trailers simpelweg als video’s afgespeeld op consoles, maar met de Abandoned Realtime Trailers PS5-app moet het systeem de trailer daadwerkelijk zelf renderen, wat voor de meest nauwkeurige weergave zou moeten zorgen – de game draait dan immers op de console. De ontwikkelaar vergelijkt het met het afspelen van een demo, zij het een demo waar spelers zelf geen controle over hebben.

De app moet op 20 juni uitkomen. Het is niet bekend of de app dan meteen lanceert met een nieuwe trailer van Abandoned, al lijkt dat wel waarschijnlijk. De ontwikkelaar gaf in een recent interview met zustersite Gamer.nl al aan dat het rond E3 meer wilde tonen van de game.

Abandoned draait om Jason Longfield, die plotseling ontwaakt in een bos. Hij herinnert zich niet hoe hij hier is gekomen, maar herinnert zich uiteindelijk dat hij is ontvoerd. Zijn hoofddoel is om te ontsnappen. Realisme moet een belangrijke rol in Abandoned spelen. Zo schiet Jason minder accuraat wanneer hij buiten adem is – bijvoorbeeld van het rennen of door angst. Het is nog niet bekend wanneer de PS5-game uitkomt.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dolby Vision en Atmos zijn twee jaar console-exclusive op Xbox Series X en S

Vijf Need for Speed-games zijn vanaf vandaag niet meer te koop