in

Makers van Goat Simulator werken aan nieuwe game Satisfactory


Goat Simulator is een aparte game. Niet alleen kwam het uit op 1 april 2014, maar op de Steam-beschrijving staat ook dat “het een stom spel is die je beter niet kan kopen”. Het metacritic-cijfer is slechts een 62 en ook wij gaven het maar een 5,5. Toch zijn de recensies van gebruikers op Steam ‘erg positief’. De game is een grap en een parodie op simulatorspellen en het weet de spelers te pakken. De humor is zelfs terug te vinden in de patch notes.

Met een trailer kondigt Coffee Stain Studios, de maker van Goat Simulator, de nieuwe game Satisfactory aan. Naast de trailer is er nog helemaal niets bekend over de game, maar gezien de naam en wat we weten van de studio zal het waarschijnlijk iets te maken hebben met fabrieken. Op de achtergrond horen we ook constructie en elektriciteit.

Naast Goat Simulator maakte Coffee Stain ook de Sanctum-games, een combinatie tussen FPS en Tower Defense. Het zou dus ook kunnen dat Satisfactory een iets serieuzere toon krijgt.

Over de komende maanden zal er meer bekend worden over het spel. Benieuwde spelers kunnen zich inschrijven voor de alpha via de website.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Q and A: Welk gamepersonage wil jij graag in Super Smash Bros. zien?

Epic Games weet van Fortnite-account-hacks