in

Mario populair op Pornhub sinds release Super Mario 3D All-Stars


Dat laat de organisatie achter de website met erotische video’s weten. Men heeft er zelfs infographics bij geleverd waarin de toename in zoektermen gerelateerd aan Super Mario duidelijk wordt afgebeeld.

Bij zowel de aankondiging als de release van de Switch-collectie is een fikse toename te zien. Toen het spel samen met andere vieringen omtrent Mario’s vijfendertigste verjaardag werd aangekondigd, namen zoektermen rondom Mario met 142 procent toe op Pornhub. Op de releasedag zelf was ook een toename van 57 procent te zien.

Verder laat Pornhub weten dat mannen op de erotische website 571 procent meer kans hebben om naar Super Mario-termen te zoeken in vergelijking met vrouwen. Vooral in de doelgroep 25 tot 34 komt het vaak voor. In Zuid-Amerika wordt het meeste naar Super Mario gezocht op Pornhub.

Super Mario 3D All-Stars is nu verkrijgbaar op Nintendo Switch en bevat Super Mario 64, Super Mario Sunshine en Super Mario Galaxy. Het spel is zowel fysiek als digitaal tot en met maart 2021 te koop. Informatie over pornografisch materiaal rondom Mario mogen InsideGamer-bezoekers zelf vergaren.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Kirby Fighters 2 plotseling op Switch eShop uitgebracht

De externe harde schijf voor Xbox Series X gaat 249,99 euro kosten