in

Mass Effect Legendary Edition-patch lost diverse bugs op


Sinds release afgelopen vrijdag hebben spelers diverse bugs opgemerkt, waarvan een aantal worden aangepakt door de patch. Zo was er een bug in de game waardoor de hoeveelheid moorden die de speler in-game pleegt niet worden bijgehouden, waardoor bepaalde Achievements of Trophies op consoles niet konden worden ontgrendeld. Dit moet nu opgelost zijn.

Andere problemen die worden opgelost is dat de game niet meer crasht op Xbox Series X wanneer een draadloze headset wordt gebruikt en dat glitches in tussenfilmpjes niet meer zichtbaar zijn. Ook werden bepaalde personages soms niet correct in het squadmenu getoond, wat nu wel het geval is. De update is rond de 11 GB groot. Hier zijn de patch notes te vinden.

Eerder bleek al dat Mass Effect Legendary Edition Bioware’s record heeft verbroken voor de hoeveelheid gelijktijdige spelers op Steam. Er waren 59.650 gelijktijdige spelers online. Legendary Edition bevat remasters van de eerste drie Mass Effect-games, inclusief alle dlc. De game is verkrijgbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

mass effect legendary edition

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Epic Games klaagt ar-bedrijf Nreal aan

EA: ‘We willen Codemasters niet in de zoveelste EA-studio veranderen’