in

Massive mocht aan Star Wars-game werken door Avatar: Frontiers of Pandora


Avatar: Frontiers of Pandora werd voor het eerst afgelopen week getoond tijdens het Ubisoft Forward-evenement, al is het al jaren bekend dat de game in ontwikkeling is. Disney had achter de schermen logischerwijs al langer gesprekken met Massive en daardoor werden ze overtuigd van het feit dat de studio ook aan een Star Wars-game kon werken.

Dat laat de senior vicepresident van Walt Disney Games, Sean Shoptaw, weten in een interview met IGN. “De eerste meeting die we met Massive hadden rondom de Avatar-game nadat we Fox (de eigenaar van de Avatar-franchise) opkochten, was het startpunt voor de Star Wars-game.”

Hij vervolgt: “We hadden zoveel gemeen en er was zoveel creatieve passie in het team rondom het Star Wars-merk, dat het simpelweg de natuurlijke evolutie van de samenwerking was, en dat leidde tot de Star Wars-game die we niet zo lang geleden hebben aangekondigd.”

Begin dit jaar werd aangekondigd dat de makers van The Division aan een Star Wars-game werken. Hoewel specifieke details ontbreken, is wel duidelijk dat het spel een open wereld krijgt en draait op Ubisofts Snowdrop Engine.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Taego-map komt in juli beschikbaar in PUBG

Forza Horizon 5 uitgeroepen tot meest geanticipeerde game van E3