in

Mediamarkt annuleert bestellingen

Het is het nieuws van het uur: Mediamarkt zit e-mails te sturen naar zo’n beetje iedereen die vanmiddag een PS5-bundel heeft besteld. Ik ben erg benieuwd of er hier mensen zijn die bij de gedupeerden horen of juist een van de gelukkigen bent.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Luigi1985
2 jaren geleden

Nou, ik kreeg helemaal niet de kans te bestellen. Die site werkte voor geen meter. Ben er op zich wel blij om, want misschien had ik anders wel mijn pre-order geannuleerd en dan was t helemaal zuur geweest als ie dan later geannuleerd zou worden.

Maar ik denk dat ik wel ff had gewacht met annuleren.

Tr1ppl3B
Tr1ppl3B
2 jaren geleden

Same here. 10:00 was er niets te halen. Om 11:00 stond de disc edition met assecoires te koop toen ik nog een keer F5de. Nu wachten tot er weer voorraad is, sta nu iig op de lijst.

Mart1n
Mart1n
2 jaren geleden

Ik had het een paar weken terug met een series X. Dat vroeg je niet maar toch.

Ik kan geen 30 fps meer zien op PS5

WTF Update: Van wie is dat paard op het plafond?