in

Fall Guys moet op alle belangrijke systemen uitkomen


Dat meldt Dave Bailey, de CEO van Mediatonic, in een interview met GamesIndustry.biz. “We hebben nog niet veel gemeld over onze planning, maar wat ik kan zeggen is dat we willen dat zoveel mogelijk mensen dit ervaren. We willen dat het naar elk belangrijk systeem komt en werken er hard aan om dat voor elkaar te krijgen.”

Fall Guys: Ultimate Knockout is vooralsnog alleen verkrijgbaar op pc en PlayStation 4. Eerder gingen er al geruchten dat de game ook naar Nintendo Switch en Xbox Game Pass zou komen, maar dit is vooralsnog niet gebeurd.

Binnenkort moet seizoen 3.5 beginnen in Fall Guys. Dat bevat een compleet nieuw level, al zijn daar nog geen details bekend van gemaakt. Ook worden er allerlei nieuwe eigenschappen aan bestaande levels toegevoegd om ze fris aan te laten voelen. Verder moet de seizoensupdate nieuwe kostuums toevoegen en eerder beschikbaar gestelde kostuums die populair waren aan de reguliere Fall Guys-winkel toevoegen. Het gaat in ieder geval over de Sonic-, Godzilla- en Goose Game-kostuums. 

fall guys

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Pas toegevoegde bug in Cyberpunk 2077 opgelost met hotfix

Resident Evil Village-stemactrice Jeanette Maus overleden