in

Alle gratis Year One-dlc voor The Division 2


Zoals eerder bekendgemaakt wordt alle verhalende en aan gameplay gerelateerde dlc in het eerste jaar van de game gratis. Dit om er voor te zorgen dat alle spelers dezelfde content hebben.

Deze lente komen er twee contentdrops in de vorm van Tidal Basin – een nieuwe factie stronghold die overgenomen kan worden – en Operation Dark hours – een nieuwe raid voor acht spelers.

In de zomer, herfst en winter verschijnt de rest van de dlc, wat Ubisoft als Episode 1, 2 en 3 bestempelt. Episode 1 heet D.C. Outskirts: Expeditions, Episode 2 heet Pentagon: The Last Castle. Voor de derde episode is nog geen naam bekend. Ook komen er nieuwe specialisaties voor personages. De derde episode sluit het verhaal van The Division 2 af, maar opent tegelijk de weg voor nog meer content volgend jaar.

Er komt tevens een seizoenspas voor de game. Omdat alle bovengenoemde content gratis is voor alle spelers, geeft de seizoenspas zeven dagen eerder toegang tot de dlc. Daarnaast bevat het diverse cosmetische items die normaal alleen voor geld te koop zijn. Tot slot zijn er acht exclusieve ‘assignments’ voor seizoenspashouders

The Division 2 komt op 15 maart uit op PlayStation 4, Xbox One en pc. Vanaf morgen is er het gehele weekend een open bèta te spelen op de platformen.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Kijk om 15:00 uur naar een nieuwe Pokémon Direct

Epic Games sluit respawnen in Fortnite niet uit