in ,

Meest memorabele Zelda-momenten

Om Zelda’s verjaardag te vieren dacht ik een van de meest memorabele Zelda-momenten te delen. Omdat ik zelf vooral sinds Breath of the Wild een fanboy ben, en het me meer deaths dan ik wil toegeven kostte om een lynel te verslaan, koos ik deze uit. Deze streamer is het meest toegewijde mens dat ik ken. 100% damageless is praktisch gezien onmogelijk. Of naja, niet dus.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Winter
Winter
1 jaar geleden

Ocarina of time, wanneer je het grote zwaard wil halen moet je zo tering snel de quest doorspelen om binnen 5 min iets af te leveren. Toen dat lukte voelde ik me een legend!

We doen het allemaal

Korte games zijn best chill