in

Update: Mega Evolutions keren terug in Pokémon: Let’s Go Pikachu en Eevee


Origineel bericht: Mega Evolutions komen terug in de nieuwe games Pokémon: Let’s Go Pikachu en Eevee. De Pokémon-fansite Serebii deelde nieuw verschenen afbeeldingen van het tijdschrift CoroCoro.

In het tijdschrift lijkt het onder andere dat Mega Evolutions vrijwel hetzelfde gaan functioneren als in eerdere games. De speler dient een zogenoemde Mega Stone te koppelen aan de juiste Pokémon om een Mega Evolution uit te voeren die eens per battle gebruikt kan worden. Pokémon die een Mega Stone gebruiken veranderen regelmatig van type en krijgen daarnaast een flinke power-boost.

Verder is in het tijdschrift te zien dat de pokémon Venusaur, Blastoise en Charizard, een Mega Evolution krijgen. De kans bestaat dat dit ook kan gelden voor andere pokémon uit de eerste generatie, zoals Pidgeot, Gengar en Alakazam. Hier is echter nog niets over bekend.

Naast Mega Evolutions toont het tijdschrift ook de eerste beelden van een bekend personage voor de aankomende Pokémon-games. Zo wordt Lt. Surge, de Gym Leader van Vermilion City, met Raichu aan zijn zijde onthuld. Verder gaat CoroCoro nog in op de al terugkerende personages Jessie en James, die de speler lijken uit te dagen voor een dubbelgevecht.

Pokemon lets go!

Pokémon: Let’s Go Pikachu en Eevee komen op 16 november uit op de Nintendo Switch.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Review Titan Quest (Switch)

No Man’s Sky: Next – Review Revisited –