in

Membercontent van de maand mei


Ter herinnering: de winnaar van deze maand ontvangt Rage 2 voor de PlayStation 4. Helemaal onderaan dit artikel kun je tot maandag 13:00 uur stemmen op de winnaar. Allemaal heel erg bedankt voor het meedoen en moge de beste winnen!

InsideGamer loves… – Luigi1985

We hebben hard gelachen bij het beeld van Luigi1985 die ons bespiedt vanuit de struiken, inclusief groene pet met witte L, kijkend of we geld aannemen van Sony om games hogere cijfers te geven. Toch is de toon van zijn artikel serieus, waarin hij terecht beschrijft dat het onzin is om te geloven dat er betaald wordt voor recensies en dat je je eigenlijk helemaal niet zo door cijfers moet laten leiden. Evenals de Days Gone-recensie leverde zijn stuk een leuke discussie op, dus daarom vinden we een nominatie op z’n plaats.

Lees hier het volledige artikel.

Days Gone

The Evil Within review – Benjamin ben

Benjamin Ben vindt The Evil Within een moeilijke game om te recenseren, maar we vinden eigenlijk dat hij het er prima vanaf brengt. Na een ietwat uitgebreide omschrijving van zijn vooroordelen jegens de game volgt een uitgebreide beschrijving van het overweldigende gevoel dat de game hem geeft. Hier en daar vergelijkt Ben de game zelfs met Resident Evil 4, en dat is een groot compliment.

Lees hier de volledige recensie.

The Evil Within 2

Prototype 2 review – Blasterjackson

Zoals we inmiddels gewend zijn van Blasterjackson heeft hij weer een oudere game gerecenseerd. Dit keer neemt hij Prototype 2 onder de loep, een vervolg op een aardige game die eigenlijk alles beter doet. De hoofdpersoon heeft een persoonlijkheid, het verhaal is beter en de actie is indrukwekkender. Net als de recensie zelf is de game dus best de moeite waard.

Lees hier de hele recensie.

Prototype 2

AC ODyssey: Erfenis van het eerste mes voelt heel vertrouwd – Heel mida

Heer Mida heeft niet alleen de langste titel van deze maand, maar ook een zeer uitgebreid stuk over de laatste Assassin’s Creed-dlc. Omdat we hier op IG lang niet altijd toekomen aan dlc-uitbreidingen is zijn stuk al waardevol, maar ook de uitgebreide analyse kunnen we zeer waarderen. Als je met name benieuwd bent hoe de uitbreiding verhaaltechnisch in elkaar zet moet je zijn artikel even checken.

Lees hier de volledige review.

Assassin's Creed Odyssey

Het dagboek van een gamer: deel 5 – Tielo

Het is inmiddels een cliché, maar Tielo is nog steeds bezig met een uiterst boeiend dagboek van zijn gameleven, en eigenlijk alle media daaromheen. We schrokken een beetje van dit vijfde deel vanwege de heftige ervaringen die hij deelt, dus weet wat je leest. Wel komt een aantal iconische jaren ’90-games voorbij , zoals Tomb Raider 2 en Carmageddon.

Lees hier het hele artikel.

Tomb Raider

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Prijs PlayStation Plus gaat omhoog in Europa en Azië

Eerste teaser van nieuwe Square Enix-game Outriders