in

Membercontent van de maand november en december


Deze maand kun je een tof indie-gamepakket (met pc-keys) winnen met vijf vette titels:

  • Lovely Planet
  • Serious Sam HD: The First Encounter
  • Brothers – A Tale of Two Sons
  • Deep Sky Derelicts
  • Broken Age

Star Wars Jedi: Fallen Order Review – Dunk-E

Dunke-E is een echte Star Wars-fan en speelt zelfs nog regelmatig Star Wars: Battlefront 2. Zijn enthousiaste analyse van Star Wars Jeid: Fallen Order is daarom best wel boeiend. Uit zijn conclusie blijkt dat het – zoals veel mensen zeggen – een van de betere Star Wars-games is, op een aantal technische problemen na.

Lees hier zijn volledige review.

star wars jedi fallen order

Mini Reviews #2 – Blasterjackson

Normaal gesproken bespreekt Blasterjackson een game uitgebreid in zijn reviews, maar ditmaal heeft hij gekozen voor iets anders. In Mini Reviews recenseert hij games beknopt, zodat er drie in een artikel passen. Vanwege de uiteenlopende cijfers vonden we de tweede editie het meest interessant, met het oordeel over Bryan Audley’s Number, Adventures of the Worm en en Blockstorm.

Lees hier het hele artikel.

Review: Outer Wilds – Een revolutie in exploratie – Rau the Legendary

Al komt de game terug in veel toplijstjes, veel van ons zijn nog niet bekend met Outer Wilds. Daarom is het klasse dat Rau the Legendary de ruimtegame bespreekt. Knap is hoe hij de mechanieken van de game uitvoerig bespreekt zonder de insteek te spoilen. Volgens hem is Outer Wilds de eerste game die exploratie goed toepast, dus waar wacht je nog op?

Lees hier het hele artikel.

Outer Wilds

Het dagboek van een gamer Deel 9 – Tielo

Tielo is inmiddels aangekomen bij het negende deel van zijn reeks. Het heden komt steeds dichterbij en wederom beschrijft Tielo welke games een rol speelden tijdens zijn worsteling met ziekte. De man leed zelfs meer pijn dan nodig om Mafia 2 te spelen, dát is toewijding. Ook Red Dead Redemption, Mass 2 en Portal 2 komen voorbij, dus het is weer een fijne tijdmachine.

Lees hier het hele artikel

Red Dead Redemption

2020: de Membercontenters van IG blikken vooruit – That Mr. Awesome en vrienden

Het laatste artikel is een vet initiatief van een aantal zeer actieve IG-bezoekers. Naast een artikel waarin ze terugkijken op 2019, blikken ze vooruit op het komende jaar. Met bijdragen van Luigi1985, Meta Coola, BenjaminBen, Heer Mida, Tielo, Rickachu, That Mr. Awesome, The Decider en Basterjackson is het artikel een leuke bijeenkomst van de IG-community.

Lees hier het hele artikel.

cyberpunk 2077

Dat zijn de genomineerden van november en december. Je kunt hieronder stemmen tot en met 14 januari. Moge de beste winnen!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dreams van Media Molecule is goud gegaan

Dr. Kawashima’s Brain Training voor Nintendo Switch review – Niets meer, niets minder