in

Membercontent van de maand september 2019


Deze maand mogen we digitale versie van Ghost Recon Breakpoint weggeven voor een platform naar keuze (PS4, Xbox One of pc). Hieronder vind je de genomineerden en daaronder de gebruikelijk poll om te stemmen!

Tielo – Het dagboek van een Gamer Deel 8

Tielo’s Dagboek van een gamer zou aanvankelijk een drieluik worden, maar inmiddels zijn we aanbeland bij het achtste deel. Geen schande, want hoewel we steeds dichtbij het heden komen blijft de rol die games in het leven van Tielo spelen ontzettend boeiend om te lezen. Maak je klaar voor weer een persoonlijk verhaal.

Uncharted 2

Rickachu – Ganondorf theorie

Het is alweer even geleden sinds de teaser van de nieuwe Zelda-game, die we voor het gemak maar Breath of the Wild 2 noemen, ons verraste tijdens E3. Het is lastig om iets uit de korte beelden van Link, Zelda en Ganondorf te halen, maar toch weet Rickachu de beelden uitstekend te analyseren. Check hier zijn theorie over de game.

Zelda

Rvg1983 – Greedfall review

Rvg1983 plaatste een Greedfall-review vóórdat wij dat deden, en alleen dat al is een vermelding waard. Zijn strenge doch rechtvaardige review behandelt de belangrijkste facetten van de game en komt tot de conclusie dat het Spiders’ beste rpg tot nu toe is. Of het ook iets voor jou is, lees je hier.

GreedFall

Solatorobo: The Red Hunter review

Blasterjackson speelt graag oude games op z’n eigen tempo, en ditmaal is het een goede oude DS-game. Solatoboro: The Red Hunter (zeg dat maar eens drie keer achter elkaar) is een rpg met een verrassende structuur. Maar dat dit niet per se de premisse is voor een goede game lees je in zijn volledige recensie.

Solatorobo

En dat zijn de genomineerden voor september. Stemmen kan wederom weer een week: tot dinsdag 22 oktober om 16:00 uur. Moge de beste winnen!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De UltraGear-monitoren zijn de snelste gaming monitoren ter wereld

Esmee in Cosplay: Viencon 2019