in

Winnaar Membercontent van de Maand-verkiezing bekend


Vorige maand brachten we de Membercontent van de Maand-verkiezing terug en nu het november is, wordt het tijd om de genomineerden bekend te maken.

Allereerst willen we iedereen bedanken die iets heeft geplaatst op de website. Deze maand verscheen een aantal mooie artikelen en video’s, en ook nog eens veel meer dan in de afgelopen jaren. Hieronder vind je een selectie van de leukste, beste en meest opvallende content uit september en oktober. Net zoals vroeger kunnen leden stemmen voor de winnaar, die een Spider-Man-goodiebag wint. Moge de beste winnen!

Rickachu – NES games met nintendo switch online

Rickachu, inmiddels ook gaststreamer, plaatste in september vlak na het verschijnen van Nintendo Switch online een leuke video over de NES-games die erbij zitten inbegrepen. Uit zijn poging blijkt dat lang niet alle games met een nostalgische waarde even goed overeind blijven…

Meta_Coola – Anime review: Dragon Ball tournament saga

Sinds een lange tijd klom Meta_Coola weer eens in de pen, en ditmaal voor een anime-review. De tweede saga van de originele Dragon Ball-serie kijkt volgens hem weer lekker weg dankzij de mix van humor en actie, maar het gebrek aan avontuur is een groot gemis. Meta kan zelf nog wat leren op het gebied van grammatica en schoonheidsfeitjes, maar van zijn review krijgen we zelf zin om weer in de serie te duiken.

dragon ball

That Mr Awesome – Westerado: double barreled review

That Mr Awesome schreef dit stuk om in de komen voor Red Dead Redemption 2, maar dat betekent dat Westerado nu de game uit is afgeschreven kan worden. In de game zoek je op de prairie naar bandieten, waar enkele puzzelelementen zorgen voor de nodige afwisseling. Uit de uitstekende review blijkt dat de indiegame ontzettend prettig is om als ‘tussendoortje’ te spelen, dus check zeker even de volledige tekst.

westerado

Mister frowdo – Assassin’s Creed Odyssey: een griekse tragedie

In een gigantisch epos met twintig screenshots legt Mister Frowdo op fenomenale wijze uit waarom hij Assassin’s Creed Odyssey overgewaardeerd vindt. Vele grappige passages maken de lap tekst een genot om te lezen, en zijn conclusie is goudeerlijk. We raden je aan om de hele review ‘even’ te checken.

ac

Barton – FF over cijfers

Tot slot kwam Barton deze maand met twee artikelen, waarvan we zijn stuk over cijfers hebben genomineerd. Even kritisch als altijd stelt hij zijn vraagtekens bij het cijfersysteem dat veel websites momenteel hanteren. Ben je bang dat cijfers hun waarde verliezen? Luister dan naar zijn advies over hoe je hiermee omgaat.

cijfer

Dit zijn de genomineerden van deze maand. Wie was de beste? Stem hieronder voor de winnaar. Zelf membercontent opsturen is natuurlijk meer dan welkom!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Jurassic World Evolution-dlc heet Secrets of Dr. Wu

Assassin’s Creed Odyssey – een Odyssee waar Homerus trots op zou zijn