in

Membercontent Verkiezing mei 2021: Maak kans op een 50 euro giftcard voor jouw console of pc!

Het is al weer eventjes geleden dat Inside.Gamer live is gegaan en in de tussentijd hebben we al veel boeiende artikelen mogen lezen van de leden van de community. Bij de aftrap van het platform deden we een grote winactie waarbij je een Nintendo Switch kon winnen. Het is nu tijd voor een tweede winactie in de vorm en dan wel in de vorm van de Membercontent Verkiezing van mei 2021!

Het idee is hetzelfde: schrijf een artikel (of meer) en als jouw post het leukste is, win jij een giftcard ter waarde van 50 euro voor platform naar keuze. Dit kan dus een PSN card zijn, Nintendo Eshop, Steam, Xbox, noem het maar op! Wat voor soort artikel dit is mag je helemaal zelf bepalen, al is het wel vanzelfsprekend dat het delen van een lekker dealtje minder kans maakt dan een uitgebreid artikel. Wees niet bang. Dit betekent niet dat de grootste artikels het meeste kans maken.

Hoe wordt de winnaar gekozen?

Dat laten we helemaal aan de community over. Zodra de actieperiode is afgelopen, gaan we een poll houden waar de community mag stemmen op wie de prijs het meest verdient. Welk artikel vond jij het meest boeiend, uniek, of zelfs grappig? Die stem ligt in jouw handen!

Tot wanneer kan ik meedoen?

De actie geldt tot en met 31 mei. We gaan ook alle artikelen meetellen die eerder deze maand geschreven zijn. Kortom: alle artikelen van deze maand kunnen gekozen worden voor de actie.

We kijken zoals altijd erg uit naar de artikelen die jullie schrijven en delen. Veel succes!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Luigi1985
3 jaren geleden

Leuke prijs! Ik ga ongetwijfeld nog wel een post maken deze maand.

blasterjackson
3 jaren geleden

Ik had geen motivatie nodig om reviews te posten…maar ik ga geen nee zeggen tegen de kans 😀

‘Mario Odyssey-team werkt aan nieuwe Donkey Kong-platformer’

Square Enix wil ‘IP-ecosysteem’ versterken