in

Microsoft verhoogt prijzen Xbox Live Gold


“Per periode kijken we naar de waarde en prijzen van onze diensten om veranderingen op de markt te reflecteren en om te investeren in de Xbox-community”, zegt het bedrijf. “Daarom passen we de prijs van Xbox Live Gold aan in selecte markten. In veel marken is de prijs van Xbox Live Gold namelijk in jaren niet veranderd.

In de VS wordt de prijs van met 1 dollar per maand verhoogd. In markten waar de prijsverandering plaatsvindt worden gebruikers vanaf vandaag bericht.

‘De prijs van een 1-maand-lidmaatschap Gold wordt met 1 dollar verhoogd en het driemaandenlidmaatschap wordt met 5 dollar verhoogd, of de equivalente hoeveelheid in je lokale regio’, zegt Microsoft.

Dat zou betekenen dat de prijs van Xbox Live Gold in Nederland van 6,99 euro naar 7,99 euro per maand wordt verhoogd. De prijs voor drie maanden zou van 19,99 euro naar 24,99 euro stijgen. Het is echter nog niet bevestigd dat de prijsstijging ook in Nederland plaatsvindt.

Microsoft heeft ook de Games With Gold voor februari 2021 onthuld. Gears 5 en Resident Evil zijn onderdeel van de line-up.

Zowel Gears 5 als de originele Resident Evil zijn beschikbaar van 1 tot en met 28 februari. Ook zijn backwards compatibility-titels Indiana Jones and the Emperor’s Tomb, van 1 tot 15 februari, en Lost Planet 2, van 16 tot en met 28 februari beschikbaar. Tot slot kunnen abonnees de metroidvania Dandara: Trials of Fear Edition van 16 februari tot en met 15 maart downloaden.

Gold

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Genshin Impact-update 1.3 verschijnt op 3 februari

Wat spelen we dit weekend? 23 en 24 januari