in ,

Microsoft wil Discord overnemen… voor slecht 10 miljard?!?!

Discord heeft naar het schijnt de eerste zet gedaan maar ziet ook mogelijkheden om publiek te gaan.  “There’s a big opportunity to bundle Discord’s premium offering, Nitro, into the Game Pass service to drive more subscriptions from the last reported 18 million.” Wat vinden jullie? Goede zaak als Microsoft Discord overneemt? 

Hier de link naar het Bloomberg artikel voor mee info..

https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-03-23/microsoft-said-to-be-in-talks-to-buy-discord-for-more-than-10b

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
LeegBlikjeWater
2 jaren geleden

Ik denk dat het voor Xbox-gebruikers goed nieuws is. Ik heb zelf al zitten wensen voor een Discord-integratie op PlayStation 5 voordat deze uitkwam, maar de meeste dromen zijn bedrog.

Nu ben ik geen Xbox-gebruiker maar ik gun het ze van harte. Wél betwijfel ik of het de juiste weg is die Discord moet inslaan als onafhankelijk platform. Ik vind dat Discord steengoed bezig is met zich een weg naar de top hameren. Dat ze financieel gezien niet al te sterk zijn is logisch. Het is bijna een crime hoe goed het platform te gebruiken is zonder ook maar een rooie cent aan uit te geven.

Ik zelf heb altijd wel een jaar abonnement Nitro Classic, omdat ik Discord veel gebruik en ik heb het altijd gezien als een soort donatie aan Discord. Ik gun het ze. Ik denk dat het voor de toekomst van Discord verstandiger is om onafhankelijk te blijven in plaats van onder Microsofts aankoopclubje te komen. Niet alles wat Microsoft aanraakt wordt per definitie beter.

Ga lekker de beurs op Discord. Ik lust wel een aandeel 😛

De eerste gameplay van het controversiële Six Days in Fallujah

Battlefield 6 komt er aan!