in

Mijn favoriete Kratos cosplay

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Dokter Caspari
2 jaren geleden

Haha dit kan ik mij nog vaag herinneren. Dit waren die gastjes die een prijsvraag hadden gewonnen en in een krap Hummertje op weg gingen naar een game room om de nieuwe PSP GOW te testen toch? Toen ging de beste Kratos impressie naar huis met een PSP en de game geloof ik.

Deze kerel had niet gewonnen .. vraag mij af waarom.

coola
2 jaren geleden

Als die nou ook nog eens de stem had genailed dan had het geweldig geweest.

Final Fantasy 7 Remake Part 2 maakt volledig van PS5-hardware gebruik

Appeltje voor de dorst: Apple Arcade-games nader bekeken