in , , ,

Mijn gespeelde games in 2023

Vorig jaar was het andere black friday dan dit jaar en heb ik veel meer games aangeschaft , maar pas gespeeld in 2023.  Dit jaar was de buit klein naast No mans sky, games voor redelijk weinig gekocht.

Zo was mijn favoriet Ghost of Tsushima waar ik ver ben gekomen en nog uit moet spelen.  Een betere AC spel dan AC zelf en de graphics en het japanse sausje maakt het af.

Ik heb cyberpunk gekocht die vond ik de hype niet waar maken, ik bleef haken in de drugs fabriek en ben ik niet verder gekomen, wat ik ook probeerde., De game is gewoon te moeilijk voor mij.

Devil |May Cry 5 is een avontuur dat je door de hel loopt of een deel van de aarde die tot hell is geworden. Na verslaan van veel vijanden en superboses werd het saai en kwam ik ook niet verder. 

Marvell Avengers was ook een tegenvaller omdat het eerst leuk leek maar de moves na een tijd begonnen te vervelen.  

Vampire Survivors had ik nog gekocht, ik veel uren in deze game gestopt maar niet ver gekomen. 

Wat ik nog vergeet dat ik probeerde snelle rondes te maken op de circuits waar Max ook reed, maar dan virtueel. Ik was standaard altijd 2  of 3 minuten te langzaam.  Maar ik ging elk rondje wel steeds sneller , helaas de tijden van een wiliams of nog slechter.  Ook al koos ik de afstelling van 1 van de top rijders. 

Ik heb dit jaar vermaakt Halo 2 waar ik op bepaald moment niet verder kom en Halo4 waar de graphics dik in orde zijn voor de game die die leeftijd heeft en het schieten leuk was, totdat het hetzelfde wordt en de sleur erin raakt.

De eerste stapjes in Gears 5 gedaan, het begin level was leuk maar daarna op de homebase werd het saai en draaide je rondjes om iets goed te doen wat ik niet gevonden heb, dus ik kwam niet verder. 

Ace Combat de game was veel belovend maar wat een tegenvaller is dat , gewoon ouderwets weer vliegen en schieten en niet de moderne graphics die beloofd waren,. Wat een bagger game. 

Nu ben ik bezig in Mortal kombat 11 , even af en toe een potje vechten als afwisseling, alleen dat menu is heel ouderwets en voelt onhandig aan.  Maar de vecht graphics zijn goed genoeg. 

Ook bezig met de simpele Prince of Persia  van tig jaar geleden, toen de games niet aangeraakt dus nu alles gekocht in 1 voor 8 euro., De gameplay is nog modern alleen de graphics die vallen tegen. 

Ook heb ik dit jaar mijn stuurtje ontdekt , die kan nu met hele oude logitech software kon beheersen en stuurt het sturen aan of je in de auto zit,. Maar dan in een rally of formule auto. 

Ook heb ik Mass effect the legendary collectie gekocht voor 6 euro met alle DLC erin. Mooi start voor het volgend jaar. 

O ja bij black friday gekocht No mans sky , in het begin was het een leuke game maar na 20 uur beginnen de opdrachten saai aan te voelen en is er geen vernieuwing in gameplay.   Ook is de game op de ps4 erg buggy. Maar de graphics waren in orde. 

Ben nu bezig met Guardians of the Galaxy wat een leuke en mooie game is dat , ik doe nog maar baby staps maar is nu al waard om te kopen voor je steam te goed. Hele leuke comische game met ontdekken en simpele puzzels oplossen.  Heel mooi vooral zeker als je DLSS aanzet 

Kortom een mooi game jaar ook al zijn de games wat aan de oude kant, maar dat is normaal voor mij want ik loop 2 tot 3 jaar achter. 

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 4 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Luigi1985
2 maanden geleden

Mooi lijstje. Zelf zou ik, ondanks dat ik niet zo vd open wereld games ben, Ghosts of Tsushima nog wel eens willen oppakken.

Gears lijkt me ook erg tof, maar helaas heb ik geen Xbox.

DMC is ook altijd leuk.

Jammer dat je soms vastloopt. Op YouTube kan je meestal de oplossing wel vinden overigens.

Kunstschilder1987
2 maanden geleden

kijk, ik ging deze lijst bekijken of er iets was dat ook bij mij voorbij was gekomen, maar nee hoor, haha. alleen maar mooi hoe anders we allemaal spelen 🙂
wel fijn dat je zoveel uurtjes plezier gevonden hebt in de hobby zeg, leuk overzicht!

Rainking
1 maand geleden

Leuk dat Guardians Of The Galaxy je bevalt. Ik heb zelf ook veel plezier beleefd aan die game. Avengers was wel een typisch geval van jammer. Dat hadden ze anders aan moeten pakken, dan was het waarschijnlijk wél een succes geweest. Ghost Of Tsushima is ook zeker een goeie game. Hopelijk weer veel plezier in 2024.

Inside.Gamer eindejaarsspecial #4: Waar kijken we naar uit in 2024?

Wat spelen we deze oud en nieuw? 30 december t/m 1 januari