in ,

Mijn neefjes verjaardag deel 2

Ik was jarig en vroeg mijn neefje wat staat er op je verlanglijstje.

Nou ik heb eigenlijk alles, maar , en toen kwam het.

Ik wil RGB ddr4 32 gigabyte of een 32 inch gaming monitor hebben of misschien wel een TKL toetsenbord.  O ja hij wil ook Red Dead  Redemption 2 hebben of cyberpunk., Niet echt goedkoop op pc gek genoeg wel meer betaalbaar op een console, dat was vroeger ook altijd omgekeerd ??

Vorig jaar wou hij een draadloze razer muis en een m2 ssd.

Dat  heeft me toch geld gekost !! Ik had met een sale een m2 sdd van 1 Terrabyte voor 79 euro gekocht. Mijn zusjes en mijn ouders  zouden meebetalen uiteindelijk was het liedje dat ik de helft betaalde en de helft kreeg van de anderen. Dus schoot er lekker op in.  Een ezel stoot zich niet twee keer aan een steen dus ik ga nu geen monitor in de outlet of bij  megegekko 2 x 8 gb RGB kopen voor 66 euro, een mooie prijs trouwens voor RGB geheugen. 

RDR 2 is onbetaalbaar of je moet een code in het buitenland kopen. Weet trouwens niet hoe dat werkt en of je met ideal kan betalen ??

Ik denk dat ik dit jaar het af doe met een steam bon de goedkoopst e mogelijkheid om goedkoper van een verjaardag af te komen. 

Of hebben jullie nog ideeën voor een jongen van 16 die zeker 4 uur per dag gamed !!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
TomKauw
1 jaar geleden

Volgens mij heb ik dit vorig jaar ook al aangegeven, maar er is best wat leuke randapparatuur die niet al te veel hoeft te kosten. Een mooi budget-muisje (of een ietwat oudere van bijv. Razer) kun je wel voor een paar tientjes vinden.

Ook leuk: een goede, ruime muismat of zelfs een deskmat. Staat heel chique en gaat zelden meer dan 30 euro kosten.

Rainking
1 jaar geleden

Een krantenwijk.
Minder dure wensen.
Twee jaar geduld tot-ie die spellen ook echt mag spelen.

Sorry voor de flauwe antwoorden. Kon het even niet laten. Verder heb ik zo gauw even geen idee, sorry.

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door Rainking
Erik07
Erik07
1 jaar geleden

Wat een wensen… ik zou hem een bioscoopbon geven.

Wat spelen we dit weekend? 23 en 24 april

Energie besparen gaming pc