in

Mijn neefjes verjaardag

Het is weer de jaarlijks gekte mijn neefje wordt jarig en denkt dat er bij iedereen een geldboom in de tuin staat.  Hij wil een m2 ssd dus die heb ik van 1TB voor 89 euro gekocht alleen moet ik nog laten financieren door de gevers , dat wordt nog een probleem omdat er tegenstand is en 90 euro ga ik niet ophoesten. Ook wil hij opeens Red Dead Redemption 2 voor pc maar op steam is die nu 60 euro. terwijl bij de sale heb ik ergens voor pc rond 30 euro gezien , dus nu dus niet. En ik wil op rare buitenlandse websites geen code kopen. Dus ik denk dat de gevers maar gewoon steambonnen gaan geven dan kan hij als hij verstandig is , is hij niet , hij is erg ongeduldig. dit kopen bij de steam sale in juni of juli.  Hij heeft ook als wens een razer draadloze muis, ik denk dat dat niks wordt evengoed als RDR2 . Hij wordt 15 jaar  dus nog geen 18. Dus de vraag is of hij de RDR2 wel mag spelen , het is niet super geweldagig dus misschien kan het. Heeft iemand nog budget tips hoe je deze gekte overleeft ??

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
12 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Pyaan123
Pyaan123
1 jaar geleden

Daarnaast; ik weet niet hoe oud hij wordt, maar zijn dit allemaal sowieso niet hele dure cadeaus?….

Misschien is een leuk boek ook heel leuk

Fox-One
Fox-One
1 jaar geleden
Antwoord aan  edwinkox

In dat geval zou ik erg oppassen met deze cadeaus; is je zus niet blij mee en ook niet goed voor hem.

adutchman
adutchman
1 jaar geleden

Deze site koop ik altijd mijn games voor pc en xbox, is nog nooit fout gegaan en andere tip kan ik je niet geven voor red dead 2

https://www.eneba.com/rockstar_social_club-red-dead-redemption-2-rockstar-game-launcher-key-global?af_id=allkeyshop&utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop

Fox-One
Fox-One
1 jaar geleden

Weet niet hoe oud je neefje is, maar vind dat hij erg veel en dure cadeauwensen heeft. Als ik jou was zou ik hem geld (10 tot 25 euro) in een enveloppe geven, zodat hij kan sparen voor de dingen die hij wil. Vind ie vast kut, maar leert hij uiteindelijk meer van. Bijvoorbeeld de waarde van dingen.

Fox-One
Fox-One
1 jaar geleden
Antwoord aan  edwinkox

Reden te meer om hem nu dus geen grote cadeaus te geven, maar een mooie levensles zodat hij leert sparen. Heeft ie uiteindelijk meer aan

Luigi1985
1 jaar geleden

Ja gewoon bon geven klaar of helemaal niks. Verwend jong. Als je dit soort dingen gewoon maar koopt voor m gaat ie denken dat t vanzelfsprekend is.

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden

Ben je zijn peetoom ofzo? Of heb je maar één neef? Man, als ik al mijn neefjes en nichtjes meer zou moeten geven dan die ca. 15 piek per keer die ze nu krijgen, kan ik de WSNP in. Bovendien, gamen is geen goedkope hobby dus hij zou moeten snappen dat je daarvoor giften van meerdere mensen bij elkaar zou moeten leggen… Wij moesten vroeger toch ook sparen voor een nieuwe game ofzo? Niks mis mee, hoor. Die neef van jou heeft nogal spatjes als je het mij vraagt. Valt nog mee dat ie geen PS5 van je verwacht… 😉

TomKauw
1 jaar geleden

Hij wil een draadloze muis van Razer? Dat zijn niet bepaald de goedkoopste. Sowieso zit je met wireless gaming mice al snel in een vrij hoog prijssegment.

Zou ‘m lekker in the middle ontmoeten en hem een Razer Bungee V3 geven voor zijn bekabelde muis. Heb je alsnog iets leuks/kleins van Razer én iets wat zijn muisprestaties misschien een beetje verbetert. Voor twee tientjes heb je het standaardmodel, voor het dubbele is hij ook voorzien van chique Chroma RGB.

Snuivert
Snuivert
1 jaar geleden

Snotneus van 15 gaat maar kranten lopen voor zijn dure hobby’s.

RDR2 voor 30 tot daar aan toe. 😉

Rainking
1 jaar geleden

Toen ik deze post voor het eerst zag waren er nog geen reacties. Ik heb er toen even aan gedacht om heel sarcastisch iets te plaatsen van “Volgens mij kun je beter een ander neefje zoeken.” Zet ook geen zoden aan de dijk, dat weet ik. Het is ondertussen alweer 28 jaar geleden dat ik 15 was. Ik kreeg nooit superdure dingen op die leeftijd en daar ben ik niet slechter van geworden. Het zijn ondertussen wel andere tijden en ik klink vast als een ouwe drol, maar ik denk dat op jonge leeftijd de waarde van geld weten je de rest van je leven kan helpen.

Gratis cadeaupakket voor Monster Hunter Rise-spelers beschikbaar

Next-gen update voor Crysis Remastered beschikbaar