in ,

Mijn neefs verjaardag deel 3

Mijn neef wordt 18 en dit wordt groot gevierd.

Maar zijn eisen zijn  groot altijd, dit jaar een razer draadloze muis, behoorlijk prijzig . Ik had zelf bedacht een logitech G305 nu refurbisched voor 35 euro. Maar dat is afgewezen. 

Wat moet ik nu doen, de aardige oom en de muis bij elkaar rapen en kopen of de boze oom en dan 20 euro geven.

Het wordt nog billenknijpen of hij zijn examens haalt want nu was altijd een 5.,5 of lager. En hij wil volgend jaar naar het hbo zonder huiswerk. Ik denk dat je net zolang op school moet zitten totdat het af is.  Hij wil ook een gaming laptop maar dat wordt betaald door mijn zus en haar man en zijn eigen geld., En de muis is bedoeld voor school en soms gamen tussen door. 

Ik had zelf het oog op een steelseries rival 3 wireless of een razer deathadder V2 wireless. Het blijkt het laatste model al bijna niet meer te krijgen is en hier en daar nog te koop. 

Wat klopt ervan dat de wireless dongle bij een razer muis het na een jaar of langer het opgeeft ?

Welke zullen jullie adviseren ?

Uiteindelijk de razer muis gekocht  (samen betaald met mijn vader) maar het blijkt nu dat meneer eigenlijk een razer baselisk wil, nog duurder, Hoe dan. Dus ik hoop dat de razer deathadder wireless genoeg voor hem is. 

De verjaardag is geweest maar de laptop die hij zou kopen is er niet meer.  En hij verrast door de muis die draadloos was, maar zei dat die nu niet kon gebruiken.  Dus voor niks zon duur ding gekocht.  Hij vond het stoerste cadeau die hij had gehad een alcohol set met allerlei  drankjes. 

Alvast bedankt voor het meedenken. 

Leuke post? Drop een hartje

Score: 4/5 volgens 3 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ruaidri1981
Ruaidri1981
1 maand geleden

Een goede oom geeft natuurlijk een kratje bier, zodat hij lekker dronken kan worden met zijn vrienden en dan de volgende dag een kater heeft en zo leert hoe het leven in elkaar steekt.

Luigi1985
1 maand geleden

Wow. Jouw neefje klinkt als iemand die nog niet echt de waarde van geld kent en die niet in de gaten heeft dat niet iedere volwassen persoon zomaar een groot bedrag kan ophoesten. Hij is nog jong dus het is niet heel vreemd, maar als hij went dat hij altijd maar krijgt wat hij wil, dan gaat hij het later misschien niet makkelijk krijgen.

Snap dat het voor jou dan lastig is. Je wil natuurlijk niet iets geven waar hij niet blij mee is. Maarja misschien kan je m een waardebon geven voor de winkel waar de muis kan kopen. Dan moet ie maar even wat sparen tot dat hij het geld bij elkaar heeft. De hbo opleiding begint toch pas in september.

Lavalera
1 maand geleden
Antwoord aan  edwinkox

Ja ik noem zelf generatie z ook wel de pamper generatie. Krijgen alles op een rode loper uitgerold en dan maar klagen als het even wat minder gaat of ze niet krijgen wat ze willen. Het is ook wel een beetje de leeftijd waarop het toch echt es door moet dringen dat als je iets wil je er hard voor moet werken en je niet alles in je schoot geworpen krijgt. Wat dat betreft moet ie maar blij zijn met elke kado wat hij krijgt. Het gaat immers om het gebaar niet om wat hij krijgt

Ghost
Ghost
1 maand geleden

Eisen? Voor een een verjaardagscadeau? Een schop onder z’n hol!

Rainking
1 maand geleden

Ik had nog even terug gezocht naar je eerste post over je dilemma. Daar had ik toen sarcastisch geschreven dat je misschien beter een ander neefje kan gaan zoeken. Dat meen ik natuurlijk niet letterlijk, maar de essentie is dat-ie het maar moet doen met wat-ie krijgt. Je kan wel zoveel willen, maar het geld zal jou ook niet op de rug groeien, gok ik.

Wat spelen we dit weekend? 20 en 21 april

Screenshot Sunday #152 (+ retro game beurs Tilburg)