in

Mijn nieuwe podcast!

Misschien kennen jullie me als onderdeel van PU Team Twitch, als oud redacteur van Power Unlimited of van de gloriejaren dat Inside Gamer nog een televisieprogramma was. Maar ik heb dus een nieuwe podcast en ik dacht, die deel ik hier even. 

De podcast heet About Last Year en per aflevering interview ik ongeveer een uur lang een grote gast uit de (internationale) gaming scene.

De eerste aflevering met Colin Moriarty (IGN/KindaFunny/Sacred Symbols) staat nu live en de komende 2 afleveringen zijn al opgenomen. Up next is Denis Dyack (ontwikkelaar van Blood Omen: Legacy of Kain/Eternal Darkness/Metal Gear Solid: Twin Snakes) en daarna is de co-owner van Frictional Games (SOMA/Amnesia) aan de beurt. 

Ik denk dat hier best wat mensen hangen die het tof vinden en ik zou het ook echt heel tof vinden als jullie het luisteren en me laten weten wat jullie ervan vinden. Dus voor wie erin duikt: veel plezier en bedankt!

iTunes: tinyurl.com/ALYcast

Spotify: tinyurl.com/SpotALY

 

 

PS: Hoop wel dat ik niet voor het leven gepermabanned wordt meteen vanwege een stukje zelfpromotie… 😥 

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
11 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
tielo
1 jaar geleden

Geluisterd en genoten, prima interview…je mag wat minder het woordje Fuck gebruiken, het voegt geen fuck toe.

MonsterCrab
1 jaar geleden

Tof concept Simon. Je hebt ook niet de minste namen te pakken. Deze ga ik zeker even aanslingeren.

En zelfpromotie mag hier, als het maar niet te gek wordt. 🙂

PHtH
1 jaar geleden
Antwoord aan  SimonZijlemans

Ik ga je podcast nog checken.

PHtH
1 jaar geleden
Antwoord aan  PHtH

Oh ja Simon. Prima toch dat je jezelf promoot.

Kaskarion
1 jaar geleden

Nice! Ga ik zeker checken!

xcollin
xcollin
1 jaar geleden

Toegevoegd aan Spotify! Maar had graag gezien dat het op Google Podcasts ook te luisteren is. Ben erg benieuwd en lijkt mij erg interessant! Ga zo door 🙂

ennodg
1 jaar geleden

Nice lekker simon!

PHtH
1 jaar geleden

Goed bezig Simon.

PHtH
1 jaar geleden

Ik kan me de deelname van Simon aan De Slimste Mens ook nog herinneren. Ik weet alleen niet meer uit mijn hoofd welk seizoen dat was.

Nieuwe video van Oddheader over 10 vreemde (verborgen) afbeeldingen in games!

De legende van Zelda – 35 jaar geschiedenis samengevat