in , ,

Mijn toekomst op inside.gamer.nl

Yo beste inside.gamer.nl leden

Na een hele lange tijd afwezig te zijn geweest (waar ik niet gedetailleerd op in ga), en sinds mijn terug keer nog maar sporadisch op de site te vinden ben. Ben ik er nu klaar voor om weer wat permanenter op de site aanwezig te zijn, Althans als de community het ook weer oké vind dat ik weer terug ben.

Ik heb de afgelopen tijd na alles wat er gebeurt is in mijn leven, goed nagedacht over mij zelf en hoe ik in het leven sta. In het kort is dat op sommige dagen heel goed en op andere dagen slecht, soms heel erg slecht en ik wil hier transparant in zijn, dat zijn dus dagen dat ik denk wat voor zin heeft het leven. gelukkig word ik weer snel uit dat soort gedachtes getrokken en weet ik ook 100% dat dat nooit een oplossing zal zijn en dat er genoeg is wat mij recht overeind houdt. Vooral mijn familie en vrienden steunen mij door en door en zien dat ik soms worstel met mijn gedachtes. Ook de acht katten ( ja ik weet het dat zijn er verdomd veel, maar mijn huis en de tuin zijn zo groot dat ik dat aantal zonder problemen kan huisvesten) en het werk op de basisschool geven mij net de extra duwtjes om gewoon door te gaan. En ondanks dit iets wat negatief klinkt heb ik mijn leven toch weer aardig op rails.

Zoals ik eerder al zei de katten zijn een grote steun voor mij en ik heb eindelijk na jaren èèn van mijn droom tatoeages laten zetten (nou ja een gedeelte er van in ieder geval)

De katjes

wolfje

Astra

Skye & Keiko

Gizmo

Tabby

Phoenix & Shadow

De helft van mijn droom tatoeage

Qua dingen die ik naast mijn werk en sociale leven wil doen heb ik nog genoeg plannen. Zo heb ik nog genoeg ideeën om game gerelateerde content te maken. Ik ben onder andere nog steeds bezig met mijn YouTube channel (geen intentie om het op professioneel niveau te gaan doen, maar gewoon lekker op een amateur/casual niveau game playthroughs maken.

Naast Assassin’s Creed waar ik nu inmiddels bij Assassin’s Creed Brotherhood zit (qua spelen zelf alweer bij Assassin’s Creed IV Black Flag)

Heb ik ook een Playthrough gedaan van Hogwarts Legacy (inmiddels sinds 30 maart is dit alweer ten einde gekomen)

En sinds december vorig jaar ben ik ook met een derde Playthrough serie begonnen en dat is er eentje van Red Dead Redemption 2

Overigens sinds 3 april, is het twee keer in de week Assassin’s Creed en twee keer in de week Red Dead Redemption 2. Maandag en vrijdag Red Dead Redemption 2 en woensdag en zaterdag Assassin’s Creed.

Daarnaast wil ik als er genoeg animo voor is ook weer mijn Back to the Past with Coola serie weer oppakken. Dus bij deze zeg ik als er in de reacties meer ja dan nee posts komen dan pak ik het weer op, als de verhouding is omgedraaid dan is het zeer zeker dat ik het niet meer op pak.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 4.2/5 volgens 10 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
13 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ruaidri1981
Ruaidri1981
1 maand geleden

Ik vind back to past, de leukste serie.

Knap dat je je leven op jouw manier op de rit hebt gekregen!

aRc
1 maand geleden

Welkom terug.
Fijn te horen dat je leven weer aardig op de rails hebt, coola.

Persoonlijk vind ik de back to the past with coola reeks erg tof.
Tevens vind ik het bijzonder dat je nog tot in zoveel detail per jaar kan herinneren waar je mee bezig was qua videogames.

Ik zelf weet dat bij lange na niet meer zo precies.
Dus wat mij betreft ga gerust door waar je gebleven was.

Luigi1985
1 maand geleden

Goed dat je er weer bent en ook goed dat je zo transparant erover bent.

Probeer lekker te genieten van je familie, vrienden, games en uiteraard alle katten. Super gezellige beestjes. Wij hebben er twee en er is er altijd wel een die gezellig bij je komt zitten als je op de bank zit, of ze komen lekker handig op je muismat liggen als je achter de computer zit. Ik snap wel dat ze je steun bieden.

Ga lekker door met de artikels zou ik zeggen! Altijd interessant en leuk om te lezen.

Lavalera
1 maand geleden

Welkom terug Coola! Heel goed dat je dit allemaal zo open en bloot durft te vertellen, dit zijn toch vaak dingen die mensen zo niet vrij delen. Het helpt de mensen ook wel om je beter te begrijpen.

8 katten wow. Dat lijkt me wel een aardig werkje met al die kattenbakken schoonmaken en zo. Vind het bij die ene van ons altijd al een minder leuk werkje.

Ik vind zelf de terug in de tijd met Coola wel interessant om te lezen. Ik heb in de meeste jaren vooral mmorpgs gespeeld als ik al gamede en leer zo een heleboel bij over games die ik niet of amper kende.
Ik denk ook dat de meeste hier dat met plezier lezen.ik vind de sfeer hier ook open en het maakt niet uit wat men post er is altijd wel iemand die reageert ook al is het niet iemand zijn ding.

adutchman
adutchman
1 maand geleden

Ik vond het al jammer dat je niets meer plaatste.Dus ja graag, ga door!

CarnifeX
1 maand geleden

Welkom terug man. Lijkt me leuk om die serie te lezen.
Leuke poesbeesten ook, al hou ik het zelf bij 3. Weet nu al af en toe niet hoe ik moet liggen als ze willen kroelen. Om één of andere reden verwachtte ik ook katten op jouw tattoo, maar dat is toch even iets anders :).

NeetenDreek
NeetenDreek
1 maand geleden

Ja, zeker mee doorgaan!

Dragon_Martin
Dragon_Martin
1 maand geleden

Hey Coola, leuk dat je weer terug bent. Je katten zien er allemaal zou leuk uit!

Ik lees graag meer van jouw artikels, tot nu toe waren jouw blasts to the past nog totaal onbekend terrein voor mij omdat het te ver in het verleden lag. Ik ben dus zeker benieuwd naar de recentere jaren!

Rainking
1 maand geleden

Hé man. Het is sowieso leuk dat je weer terug bent, maar belangrijker nog dat het wat beter met je gaat en je, zoals je zelf al zegt, steun kan vinden in je naasten. Ik vind het in principe ook niet boeiend of de community het goed vindt als je weer regelmatig wat post. Als jij het hier naar je zin hebt en je vindt het leuk om te posten en te reageren, dan vind ik het niet aan ons om daar tegenin te gaan. Gewoon lekker doen. En wat dat betreft, ik vond Back To The Past Met Coola altijd erg leuk. Aan de ene kant omdat het iets persoonlijks is en daarnaast ook, omdat iedereen andere spellen speelt en er dus ook games voorbij komen waar ik soms amper of nooit van gehoord heb. Dat maakt het voor mij extra interessant. Dus als het goed voelt om daarmee door te gaan, dan zeg ik “keep ’em coming!” En welkom terug.

Laatst bewerkt 1 maand geleden door Rainking
Rainking
1 maand geleden
Antwoord aan  coola

Mooi! Gelieve uiterlijk eind volgende week uit te poepen. Nee man, gewoon in je eigen snelheid doen.

watashi wa maurice desu.
1 maand geleden

Vooral mooi om te zien dat je er weer zin in hebt. En hopelijk betekend dat meer zon aan de horizon en minder grauwe sferen.

Ik moet bekennen dat ik nog nooit een Back to the past with Coola heb gezien, en gezien de reacties hieronder voelt het dat ik dat toch moet doen. Hahahaha.

Voor mij is muziek altijd een hele belangrijke kracht om me op de been te houden.

Een aanrader vind ik als je van epische metal houd:

Turisas- Stand up and Fight.

Is een lied wat goed bezingt dat het leven soms tegenzit, de hele tekst gaat daarover…maar de clue in het refrein is juist om niet te stoppen en te vechten.
Omdat anders alles waar je tot dan toe voor gevochten hebt verloren is.
En het is een lekker opzwepende song.

Maar ik hoop dat je je eigen handvatten (je katten zullen dat ongetwijfeld doen) hebt om je omhoog te trekken.

Goed om je weer te zien.
Ik heb altijd gehoopt dat je ergens weer zou terugkeren.

Wel begrijpelijk dat je je tijd nodig had.
En goed om te zien dat het beter gaat.

Stelling van de week: Ik heb een man cave vol games

Wat spelen we dit weekend? 6 en 7 april