in

Leer meer over de nieuwe Mistwalker-rpg Fantasian


Mistwalker is de ontwikkelaar van games als Blue Dragon en Lost Odyssey. De studio gaf pas geleden in een interview met Famitsu aan dat het spel dit jaar uitkomt op Apple Arcade.

De rpg speelt zich af in een multidimensionaal universum, waar de balans in ‘chaos en orde’ een sleutelfactor wordt in de strijd tussen deze dimensies en de goden die er controle over willen hebben. Spelers besturen Leo, iemand die ontwaakt van een grote explosie en merkt dat hij in een vreemd land terecht is gekomen.

Spelers proberen gedurende het spel Leo’s herinneringen terug te krijgen en komen ook achter een bizarre infectie die langzaam maar zeker alles en iedereen overspoelt.

Uniek aan de game is dat de omgevingen echt door de ontwikkelaar zijn gemaakt en vervolgens digitaal in de game zijn gescand. Dat geeft Fantasian een diorama-achtig uiterlijk.

Het is nog niet bekend wanneer Fantasian dit jaar precies uitkomt. Een release buiten Apple Arcade is vooralsnog niet aangekondigd. Hieronder zijn een verhalende en een gameplaytrailer te bekijken.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Co-op-shooter Aliens: Fireteam komt naar consoles en pc

Nieuwe trailer van ruimteshooter Boundary uitgebracht