in

Mogelijke nieuwe details van Elden Ring uitgelekt


Op een Chinees forum zou een insider een video hebben geplaatst waarin diverse artwork van eindbazen uit de game te zien zijn. De video verdween weer snel, maar hieronder zijn er screenshots van te zien.

In de video werd ook informatie over de game gedeeld. Zo zou er veel Keltische mythologie in de game zitten en de ‘wereldboom’ (yggdrasil) uit de Noorse mythologie een belangrijke rol spelen. De gameplay zou vergelijkbaar zijn met de Dark Souls-games, maar de spelwereld zou veel groter zijn. Er zou een dynamisch weersysteem en dag- en nachtcyclus zijn. De game zou in de eerste helft van 2020 al ver af zijn gemaakt en op dit moment zouden de laatste details worden toegevoegd.

In hoeverre bovenstaande informatie betrouwbaar is, is niet bekend. Elden Ring werd tijdens E3 vorig jaar onthuld voor PlayStation 4, Xbox One en pc. A Song of Ice and Fire-schrijver George R.R. Martin heeft een adviserende rol bij de game. Bandai Namco geeft het spel uit. Buiten een eerste CGI-trailer is de game nog niet getoond.

Elden Ring

Elden Ring

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Coola’s top vier games van 2020

Dit zijn de PlayStation Plus-games van januari