in

Mogge! – Avengers Spider-Man krijgt eigen verhaallijn en PS Plus games oktober gelekt

Mogge! Het is weer een nieuwe maandag. Tijd om met een kop koffie of thee samen de nieuwe week in te luiden. Wat is er dit weekend gebeurd in de gamewereld en wat kunnen we verwachten van deze week?

Gemist

Spider-Man krijgt zijn eigen verhaal met cutscenes in Marvel’s Avengers. Het personage wordt nog altijd eind dit jaar verwacht als uitbreiding van de Avengers-game. In de Discord server van de game werd gevraagd of Spider-Man zijn eigen verhaallijn gaat krijgen in Avengers. Dan Matlack van Crystal Dynamics beantwoorde met: “Spider-Man is wat we een event noemen, dus hij krijgt zeker een verhaal met cutscenes.” Verder zei hij dat de aankomende Klaw Raid bekende omgevingen zal hebben, maar een compleet nieuwe ervaring zal bieden.

Spider-Man zou vorig jaar augustus verschijnen, maar werd toen uitgesteld naar eind dit jaar. Er zijn nog geen beelden van deze versie van het personage beschikbaar. Ietwat controversieel is de keuze om de uitbreiding exclusief voor PlayStation te maken. Eerder dit jaar ontbrak het personage van de roadmap die Crystal Dynamics publiceerde. De ontwikkelaar benadrukte dat de ontwikkeling nog steeds “on track” was.

De PlayStation Plus games van oktober zijn mogelijk gelekt. Hoewel we natuurlijk niet zeker weten wat de games zijn tot de officiële aankondiging, komt deze lek van het Franse Dealabs. Zij lekten reeds al de games van juni en augustus correct uit. Zoals altijd worden er twee PS4-games en een PS5-game beschikbaar gemaakt voor leden van de service. De drie games van oktober zijn volgens Dealabs deze games:

  • Hell Let Loose
  • Mortal Kombat X
  • PGA TOUR 2K21

Hell Let Loose is een voltooide Kickstarter campagne dat in 2019 in early access op PC ging. Het is een first-person multiplayer shooter met twee teams van 50. Het doel is om de frontlinie telkens op te schuiven om zo de strijd te winnen. Ontwikkelaar Black Matter wilt hier mee echte oorlog simuleren. De game is al beschikbaar op PC en komt 5 oktober naar PS5 en Series X. De overige games zijn Mortal Kombat X, geen uitleg nodig, en PGA TOUR 2K21, die golf-game. De games kunnen vanaf 5 oktober tot en met 2 november geclaimd worden.

Deze week

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

  • FIFA 22 [PS4, PS5, XOne, Series X/S, PC]

Koffiepraat

Ik heb gigantisch veel Pokémon Omega Ruby zitten spelen. Ik heb voor het eerst een 2DS, dus naast Pokémon zit ik ook hier en daar wat andere games te checken. Maar ik wil niet teveel tegelijk spelen, want dan raak ik de focus kwijt. Ook ga ik binnenkort wat aanraders uitproberen van mijn post vorige week. Verder ben ik begonnen aan Kena, wat een prima gamepje is tot nu toe!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 2 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rainking
10 maanden geleden

Mogge! Ik heb Avengers al in geen tijden meer aangeraakt, maar misschien dat ik het nog wel eens zal oppakken als Spidey erin zit. Voor mij niet veel bijzonders tussen de nieuwe releases deze week. Ik had wel interesse in Xuan-Yuan Sword VII, maar die is helaas een maandje opgeschoven.

Luigi1985
10 maanden geleden

Heb Skyward Sword eindelijk uitgespeeld en ben nu begonnen aan Wario Ware: Get it together. In eerste instantie vind ik het weer erg leuk.

Ik heb zin om Kena aan te schaffen, maar ik wil eigenlijk Demon’s Souls uitspelen. Ik schiet daar echter niet zoveel mee op, want ik merk dat ik iets meer toe ben aan wat makkelijkere games. Ik twijfel nu of ik m nu doorpak.

Screenshot Sunday #27

HBO onhult de eerste foto van The Last of Us-serie