in ,

Mogge! – Nieuwe Marvel-personages en Alan Wake-vervolg in productie?

Mogge! Het is weer een nieuwe maandag. Tijd om met een kop koffie of thee samen de nieuwe week in te luiden. Wat is er dit weekend gebeurd in de gamewereld en wat kunnen we verwachten van deze week?

Gemist

Afgelopen weekend was het relatief stilletjes. Wél is een nieuwe game van Remedy volledig in productie gegaan, wat vermoedelijk een Alan Wake-vervolg zou zijn. Remedy sloot vorig jaar een deal met Epic Games voor twee projecten. Een daarvan zou een triple A-productie zijn en de tweede een kleiner project. Kort na de aankondiging van de deal gaf Remedy een DLC vrij voor Control, waar Alan Wake in voorkwam. Fans van de Alan Wake-franchise hoopten sindsdien dat een van deze twee projecten om een Alan Wake-vervolg zou gaan.

Jeff Grub bevestigde later dat een van deze twee games inderdaad om Alan Wake zou gaan. In een nieuw investeerders rapport van Remedy wordt gemeld dat de triple A-game in volledige productie is gegaan: “Remedy’s AAA game project with Epic Games has moved into full production, and a second, smaller-scale game remains in full production mode”. Of het werkelijk om een Alan Wake-game gaat is nog onduidelijk.

Tot slot is er nog wat nieuws rondom het omstreden Marvel’s Avengers. De game zou voor PlayStation-eigenaren een gratis Spider-Man DLC krijgen waarin de bekende spinnenmans speelbaar zou worden. Deze moet na een uitstel nog altijd verschijnen. Senior Game Designer Scott Walters vertelde aan Game Rant dat de ontwikkeling van het personage “on track” is, en moet dit jaar nog uitkomen.

Verder wilde schrijver Hanna MacLeod aan Gameinformer ook kwijt dat de personages Ulysses Klaue en Crossbones naar de game komen. Of het speelbare personages worden of gewoon vijanden is niet duidelijk. Momenteel wilt Crystal Dynamics daar niet veel over kwijt, omdat ze bezig zijn met de release van de War for Wakanda-uitbreiding, die Black Panther toevoegt aan de game. Black Panther’s stem wordt ingesproken door Kratos-acteur Christopther Judge. De uitbreiding komt dinsdag 17 augustus uit.

Deze week

Dinsdag
Humankind [PC, Stadia]– Marvel’s Avengers: War for Wakanda [PS4/5, XOne, Series X/S, PC]

Woensdag
Pokémon Presents-presentatie | 15:00 uur op Youtube

Donderdag
RiMS Racing [PS4/5, XOne, Series X/S, Switch, PC]– Twelve Minutes [XOne Series X/S, PC]
Mayhem Brawler [PS4, XOne, Switch, PC]

Vrijdag
Ghost of Tsushima Director’s Cut [PS4/5]– Madden NFL 22 [PS4/5, XOne, Series X/S, PC]– Arietta of Spirits [PS4, XOne, Switch PC]

Koffiepraat

Dit weekend was niet echt een noemenswaardig weekend voor mij. Het huis schoongemaakt en voornamelijk veel Pokémon gespeeld. Waaronder elke dag een paar potjes Unite en ik ben Shield weer aan het oppakken. Ik ben ooit begonnen met een poging tot het vullen van de dex, gezien me dat nog nooit eerder gelukt is. Ik zit nu op precies 200 van de 400 Pokémon (ik heb de DLC niet) dus wie weet gaat het me lukken. Verder ook de nieuwe aflevering van What If…? gezien. Dat was erg leuk vermaak, maar meer ook niet. Ik ben vooral benieuwd of jullie weekend wat spannender was. Welke games hebben jullie zoal gespeeld of ontdekt? Succes allemaal vandaag!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 4.2/5 volgens 5 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
MonsterCrab
2 jaren geleden

Moguh! Vooral zin in de Pokémon Presents-presentatie en de PS5-versie van Ghost of Tsushima. Blij dat ik heb gewacht met uitspelen rondom de originele release.

Erik07
Erik07
2 jaren geleden

Oeh, een nieuwe Alan Wake zou erg goed nieuws zijn!

Screenshot Sunday #21

Het medicijn dat Ted Lasso heet