in

Mogge! – Razer Zephyr uitverkocht en State of Play line-up mogelijk bekend

Mogge! Het is weer een nieuwe maandag. Tijd om met een kop koffie of thee samen de nieuwe week in te luiden. Wat is er dit weekend gebeurd in de gamewereld en wat kunnen we verwachten van deze week?

Gemist

Komende week zal Sony een nieuwe State of Play presenteren. Tijdens de livestream worden games uitgelicht middels nieuwe trailers, met soms kans op een nieuwe game. Op ResetEra denken bepaalde gebruikers te weten welke games aanwezig zullen zijn tijdens de presentatie. Een aantal games hebben namelijk een nieuwe of geüpdatete website gekregen, kort voor de State of Play aankondiging. Hoewel dat niet meteen betekent dat dit de games zullen zijn van de aankomende State of Play, is de mogelijkheid er zeker. Daarbovenop is het niet de meest onrealistische lijst.

De meest belangrijke is ongetwijfeld Final Fantasy XVI. De PS5-game kreeg een nieuwe website en daarmee lijkt een aankondiging om de hoek te liggen. Andere games zijn onder andere Gollum, Tchia, Gotham Knights, en een nieuwe Dark Pictures Anthology-game. House of Ashes bevat een teaser bij het uitspelen van de game naar de volgende Dark Pictures-game: The Devil In Me. Hoewel er verder nog niet veel bekend is over de nieuwe game, zou een aankondiging tijdens State of Play een logische timing zijn. Of deze games werkelijk onderdeel gaan zijn van de aankomende State of Play moet nog blijken. De State of Play vindt woensdag 27 oktober plaats om 23:00 uur Nederlandse tijd.

De opvallende mondmasker Zephyr van Razer was afgelopen weekend binnen enkele minuten uitverkocht. Dat liet Razer weten op onder andere Twitter. Echter liet het bedrijf weten dat er een tweede oplage komt, waarvoor geïnteresseerden kunnen aanmelden via een notificatie. Het masker werd tijdens CES 2021 onthuld als een concept onder de noemer Project Hazel. Daarna besloot de fabrikant het concept in productie te nemen en werd de naam omgedoopt naar Zephyr. Op de social media-kanalen van Razer wordt inmiddels ook geklaagd over problemen met het ontvangen van een voorraadnotificatie en ondermaatse maatregelen tegen scalpers.

Zephyr is een high-tech mondmasker dat ontwikkeld is met de pandemie in gedachten. Het filtert lucht actief middels twee aanwezige filters die vervangbaar zijn. Ook heeft het twee ventilatoren waarmee lucht aan de binnenkant geregeld wordt. Het was natuurlijk geen Razer-product geweest zonder RGB-lichten. Op de twee filters zit een ronde ring die alle kleuren kan afbeelden om je een ware gamer te maken. Wie wilt nou niet een mondmasker matchen met de RGB van je computer setup? De Razer Zephyr gaat voor 99 dollar over de toonbank. Zou jij er een willen hebben?

Deze week

Het is weer een uitstekende week qua gamereleases. De week begint lekker met Guardians op dinsdag. Hoewel ik zelf als Marvel-fan nog niet helemaal verkocht ben op de opzet van de game, houd ik hem nog wel in de gaten. Diezelfde dag komt de restoratiegame Workshop Simulator naar PC en dat ziet er best leuk uit als je het mij vraagt! Voor PC-spelers is er donderdag ook eindelijk een nieuwe Age of Empires beschikbaar en kan je de open wereld van Riders Republic trotseren op je fiets, snowboard, jetpack, noem maar op. En we kunnen tot slot het weekend ingaan met een (niet helemaal) nieuwe Mario Party! Mario Party Superstars bevat 5 borden van het N64-tijdperk en 100 minigames vanuit de hele franchise. Een minder besproken verbetering is dat je nu wél met een Pro Controller kan spelen. Welke games vallen bij jou deze week op de mat?

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

IG Q&A: Komt de next-gen-versie van Cyberpunk 2077 te laat?