in

Mogge! – Saints Row reboot en uitstel co-op modus Halo Infinite

Mogge! Het is weer een nieuwe maandag. Tijd om met een kop koffie of thee samen de nieuwe week in te luiden. Wat is er dit weekend gebeurd in de gamewereld en wat kunnen we verwachten van deze week?

Gemist

Halo Infinite gaat lanceren zonder co-op modus en Forge, waarin spelers eigen modi kunnen maken met eigen regels en mapindelingen. Co-op komt ongeveer drie maanden na releaseuit en Forge zes maanden.

Dat liet ontwikkelaar 343 Industries weten in een nieuwe Development Update-video. “Onze belangrijkste prioriteit is zorgen dat alles wat uitkomt, onze hoge lat qua kwaliteit behaalt op alle platforms. Campaign co-op en Forge waren gewoonweg nog niet zover. We willen als studio geen onderdelen uitbrengen die nog niet klaar zijn.”

De keuze is voornamelijk negatief ontvangen door fans van de franchise. Halo Infinite zou oorspronkelijk uitkomen met de release van de Xbox Seies X en S, maar zag er niet al te best uit in de gameplay-onthulling. Door het negatieve ontvangst werd de game uitgesteld, ondanks het grote Halo Infinite-plaatje op de achterkant van de Series X-dozen. Daarbovenop is het gebruikelijk dat spelers de campaign van game samen doorlopen. Het uitstel van de modi zorgt vanzelfsprekend voor zorgen bij de spelers.

Gamescom 2021 gaat morgen van start en afgelopen weekend kwamen er weer twee nieuwtjes naar buiten rondom het (dit keer) digitale evenement. Organisator en presentator Geoff Keighley plaatste een geanimeerd plaatje op twitter van een muur met graffiti. Op de muur staan de woorden Rebooting met het logo van de Saints erbij. Vervolgens reageerde het officiële Twitteraccount van Saints Row met wat oog-emoji’s en werd de profielfoto en header veranderd naar de graffitimuur. Het is dus zeker dat de Saints Row reboot komende woensdag getoond zal worden tijdens de livestream.

Ontwikkelaar Volition zei in 2019 al dat ze werken aan een nieuwe Saints Row. Ondertussen hebben ze bevestigd dat het om een compleet nieuwe game gaat en voorlopig ook geen remasters willen maken. Saints Row IV kwam in 2013 uit maar Saints Row: The Third kreeg wel een remaster vorig jaar.

Oh, Lego Star Wars: The Skywalker Saga wordt ook getoond tijdens Gamescom. De game werd vorig jaar al aangekondigd én getoond, maar werd toen voor onbepaalde tijd uitgesteld.

https://twitter.com/geoffkeighley/status/1428718469596471302

Deze week

Gamescom! Het is weer tijd voor nieuwe presentaties met beelden van nieuwe of al aangekondigde games. Uiteraard zullen wij je op de hoogte houden van al het nieuws dat wordt aangekondigd en getoond in handige samenvattingen. Ook zijn we natuurlijk erg benieuwd of jullie gaan kijken en wat jullie verwachtingen zijn.

Dinsdag
18:00 – [Gamescom] Destiny 2 Showcase
19:00 – [Gamescom] Xbox Gamescom-presentatie | Twitch / YouTube

Aliens: Fireteam Elite [PS4/5, XOne, Series X, PC]
King’s Bounty 2 [PS4, XOne, Switch, PC]

Woensdag
19:30 – [Gamescom] Pre-show
20:00 – [Gamescom] Opening Night Live | Twitch / YouTube

Psychonauts 2 [PS4, XOne, Series X/S, PC]

Donderdag
20:30 – [Gamescom] IGN Awesome Indies | Twitch / YouTube
22:00 – [Gamescom] Future Games Show | Twitch / YouTube

Hotel Life [PS4/5, XOne, Series X/S, Switch, PC]

Vrijdag
No More Heroes 3 [Switch]

Kofiepraat

Dit weekend heb ik een maandje PS Now genomen. Niet omdat ik echt interesse heb in de service, maar omdat er nu een aanbieding is van 1 maand voor 1 euro. Je weet hoe het gaat, maandje nemen, direct opzeggen en een beetje loeren in de bibliotheek aan spellen. Er zitten opzich wel leuke spellen tussen. Ik heb kort het streamen van PS3 spellen geprobeerd door eventjes Red Dead 1 op te starten. Dat werkte prima maar erg prettig was het ook weer niet. Uiteindelijk heb ik maar Bioshock Infinite gedownload. Deze heb ik al op PC maar nooit goed gespeeld, dus een tweede kans geven. Ik heb wel ontzettend zin in Gamescom door de Saints Row reboot. Het is en blijft een heerlijke GTA spin-off waar alle gekkigheid kan. Ik speel ze met plezier. Wat jullie?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 1 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

The Suicide Squad is gestoord! – Review

Inside.Gamer Spotlight #1