in

Monster Hunter Rise is wereldwijd vijf miljoen keer verscheept


Dat heeft Capcom laten weten. Begin vorige week kondigde het bedrijf al aan vier miljoen verscheepte exemplaren te hebben bereikt. De game is sinds 26 maart verkrijgbaar op Nintendo Switch en moet begin 2022 ook naar pc komen.

Monster Hunter World, dat een paar jaar geleden op zowel PlayStation 4 als Xbox One uitkwam, verkocht in dezelfde tijdspanne ongeveer evenveel.

Monster Hunter Rise is een volwaardig nieuw deel in de populaire Japanse reeks. De game introduceert onder andere een nieuwe grijphaakmechaniek en een te berijden hond genaamd Palamute. Verder worden een hoop van de verfijningen uit Monster Hunter World overgenomen.

Zustersite Gamer.nl gaf een 9 aan de game en schreef: “Ondanks de hoge leercurve is dit de meest toegankelijke Monster Hunter-game tot dusver, waar fans van zowel pure actie als diepe rpg-upgradesystemen voldoening uit halen. De Wirebug zorgt voor meer bewegingsvrijheid dan ooit en minder lange wachttijden tussen gevechten. Heel af en toe zie je de Switch worstelen met al het grafische geweld, maar nooit zit de techniek in de weg van een uitermate diep en bevredigende game die zowel alleen als met vrienden de moeite waard is.”

monster hunter rise

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Een piratenspook is een aankomende nieuwe klasse in Torchlight 3

Meer gameplaybeelden Rainbow Six Parasite gelekt