in

Monster Hunter World 13 miljoen keer verscheept


In mei dit jaar hoorden we al over 12,4 miljoen verscheepte exemplaren, dus dat aantal is de afgelopen maanden blijven groeien. Om dit te vieren, ontvangen spelers van Capcom nieuwe items. Mensen die inloggen tussen 25 juli en 29 augustus ontvangen een speciaal item pack, met onder andere een Attack Jewel en Silver Egg.

Monster Hunter World is een van de bestverkochte Capcom-games ooit. Uitbreiding Iceborn komt op 6 september uit op consoles en daarna op pc.

Monster Hunter World ontving een 9,3 op InsideGamer. We schreven: “Na vele pogingen is Monster Hunter World eindelijk de eerste Monster Hunter-game die we met een gerust hart aan iedere gamer kunnen aanbevelen. Het is onvoorstelbaar dat de serie zoveel groter en gebruikersvriendelijker is geworden maar tegelijkertijd niet lijkt in te boeten op gebied van content en moeilijkheidsgraad. Offline of online – Monster Hunter World biedt tientallen tot honderden uren aan vermaak dankzij de verslavende en eindeloze loop van jagen en verzamelen.”

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De aanpassingen in de gameplay van Fifa 20 in beeld

Alles over Cyberpunk 2077 – Vrijheid in Night City