in

Mortal Kombat 11 voor Nintendo Switch draait op 60fps


Gezien de minder krachtige hardware van de Nintendo Switch waren sommige fans ongerust over de framerate van de game op Nintendo’s platform. Boon bevestigt dat de Switch-versie net als de andere versies op 60fps draait en ‘er goed uitziet’ en ‘door en door Mortal Kombat 11’ is. Fatal blows draaien in alle versies overigens op 30fps, zodat er volgens Boon meer effecten in beeld kunnen worden gebracht en personages in hogere resoluties kunnen worden getoond.

Daarnaast onthulde Boon dat de game start met 25 personages en ‘ergens in de 30’ eindigt. Zoals gebruikelijk krijgt de game een aantal dlc-vechters, die later worden onthuld en uitgebracht. Gisteren werd het personage Cetrion onthuld. Ook vertelt Ed Boon dat hij graag een personage uit de volgende Rocksteady-game in Mortal Kombat ziet.

Bekijk hier het volledige interview, waaruit ook blijkt dat dat ontwikkelaar NetherRealm en Marvel ooit gesprekken hebben gehad over een game.

Mortal Kombat 11 is de eerste Mortal Kombat-titel op een Nintendo-platform sinds Ultimate Mortal Kombat op de Nintendo DS in 2007. De Switch-versie lanceert op 9 mei. De PlayStation 4- en Xbox One-versie verschijnen op 23 april.

Mortal Kombat 11

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nintendo Switch Online NES-games van april zijn bekend

Update Battlefield 5 voegt cosmetische microtransacties toe