in

Mortal Kombat-maker: ‘Onderschat nul-laadtijd op next gen-consoles niet’


Boon kreeg tijdens het interview een vraag over de impact van de nieuwe consoles op de graphics van games. Vervolgens geeft de man achter Mortal Kombat aan dat de graphics niet de grootste verbetering is van de nieuwe consoles in vergelijking met de oude. Volgens Boon gaat het om de laadtijden, die zullen het grootste verschil maken voor games.

“Ik vind het grappig dat, wanneer er een nieuwe console uitkomt, iedereen meteen vraagt naar de graphics,” begint Boon als antwoord op de graphics-vraag, “ik denk dat mensen onderschatten hoeveel impact de haast nul-laadtijd gaat hebben. Dat gaat deuren openen die we nooit hadden gedacht te openen”. Volgens Boon hebben we nog niet eens een idee over wat er uiteindelijk met de next-gen consoles gedaan kan worden.

“Het is al een gegeven dat de graphics beter zullen zijn”, legt Boon vervolgens uit. “Wat pas echt indrukwekkend en groot gaat zijn, zijn de nieuwe manieren waarop geheugen en laden aangepakt worden door deze nieuwe consoles.” Het volledig interview is hieronder te bekijken.

De Xbox Series X en PlayStation 5 moeten dit najaar uit gaan komen. Exacte releasedata zijn nog niet bekend.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Heavy Rain, Beyond: Two Souls en Detroit staan komende maand op Steam

Backwards compatible-games draaien native op Xbox Series X