in

Multi-console emulator op gehackte Switch nu beschikbaar


Kotaku sprak een van de ontwikkelaars van de software die het ‘de grootste release’ in tijden noemde. Uit onderstaand filmpje blijkt dat de interface vergelijkbaar is met die van de PSP en PS3.

RetroArch is niet de makkelijkste software om te downloaden. Nadat werd bekendgemaakt dat de Switch-hardware nog niet bestand was tegen deze nieuwe software dankzij een grafische chip van Nvidia. Mensen die de Switch hebben gekocht voor april dit jaar hebben waarschijnlijk deze chip nog. In de tweet hieronder zie je hoe The Legend of Zelda: Ocarina of Time te spelen is op de Switch.

Nintendo probeert de software tegen te gaan en elk Switch-account dat gebruikmaakt van de software wordt verbannen wegens piraterij. Toen de Switch Online kwam duurde het niet lang totdat mensen een manier hadden gevonden om eigen NES-ROM’s te uploaden op de Switch.

Er zijn verschillende risico’s verbonden aan het gebruik van RetroArch. Zo lopen spelers de kans hun Switch onbruikbaar te maken en of een ban op te lopen van Nintendo.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Super Mario Party review

Multiplayer keert wellicht terug in Assassin’s Creed